Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 07-01-2019 19:51   Güncelleme : 07-01-2019 19:51

AKYAZILILAR SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜ

Akyazılılar Sarıkamış harekatında donarak hayatları kaybeden şehitlerin 104.yıldönümünde

AKYAZILILAR SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜ

Akyazılılar Sarıkamış harekatında donarak hayatları kaybeden şehitlerin 104.yıldönümünde Kuzuluk Mahallesindeki Aksartepeye yürüyüş yaptı. Çocuklar başta olmak üzere her yaşan insanın katıldığı yürüyüş aksartepe zirvesinde tek bir din görevlisinin katılmaması nedeniyle Kuran-ı Kerim okumak v e ardından da dua yaptırmak İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Altun’a kaldı. 7 yaşındaki küçük öğrenci Yaren Yarımbaş’ın istiklal marşımızın tamamını mükemmel bir şekilde okuması yürüyüşe katılanları duygulandırdı. Yürüyüş Akyazı Belediyesi tarafından hazırlanan buğday çorbası ikramı ile son buldu.

Zorlu hava şartlarına rağmen anma yürüyüşü renkli görüntülere de sahne oldu. Çoluk çocuk, genç yaşlı, kadın erkek her yaştan insanlar ellerinde Türk Bayrakları ile heyecan içinde Kuzuluk Fatih Cami önünde başlattıkları yürüyüş Aksartepe zirvesinde son buldu.

Yürüyüş Kaymakamlık, Belediye ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün ortak çalışması ile gerçekleştirildi. Yürüyüşe düzenleyicilerden sadece İlçe Spor Müdürü Adem Altun katıldı. 

Düzenlenen yürüyüşe Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Gürel, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, BBP Belediye Başkan adayı Naim Yolcu, sporcular, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ