Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 07-01-2019 19:33   Güncelleme : 07-01-2019 19:33

İÇİMİZİ ISITAN GÖRÜNTÜLER

Kış mevsimi nedeniyle havaların birden soğuması sahipsiz hayvanları da olumsuz etkiliyor.

İÇİMİZİ ISITAN GÖRÜNTÜLER

 

Kış mevsimi nedeniyle havaların birden soğuması sahipsiz hayvanları da olumsuz etkiliyor. Bu durumu gören hayvan sever Akyazılılar tüm imkanlarını seferber ederek sahipsiz hayvanlara sahip çıkarak onları soğuktan korama adına başlattıkları çalışma görenlerin içlerini ısıtan görüntüler olarak değerlendiriliyor.

Akyazı’da özellikle esnaflar tarafından başlatılan sokak hayvanlarını soğuktan koruma çalışmaları kısa sürede adeta bir çığ gibi büyümesi ve bu çalışmalara Akyazılıların büyük ilgi göstermesi dikkat çekiyor ve sahipsiz hayvanlar açısından da son derece olumlu bulunuyor.

Adeta seferberlik haline dönüşen sokak hayvanlarını koruma gayreti birçok hayvan severin aynı anda bu seferberliğe katılmasına neden oluyor ve bu seferberlik kısa sürede de çığ gibi büyüyor. Akyazılılar sokak hayvanlarının üşümemesi için geliştirdikleri önleyici tedbirlerde dikkat çekiyor ve bu uygulama ile çok sayıda sokak hayvanı hem üşümekten hem de aç kalmaktan korunmuş oluyor. Bu durum kuşkusuz hayvan sever Akyazılıları son derece mutlu ediyor.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ