Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 03-01-2019 21:17   Güncelleme : 03-01-2019 21:17

AKYAZI’DA 200 BİN LİRALIK BİLET SATILDI

Akyazı’da seyyar Milli Piyango bileti satan Musa Köseoğlu ile Sami Yiğit yılbaşı nedeniyle

AKYAZI’DA 200 BİN LİRALIK BİLET SATILDI

 

Akyazı’da seyyar Milli Piyango bileti satan Musa Köseoğlu ile Sami Yiğit yılbaşı nedeniyle 220 bin lira tutarında bilet satışı yaptı. Her iki seyyar Milli Piyango bilet satıcısı Köseoğlu ve Yiğit, geçen yıla göre satılan bilet tutarında bir artış olmadı. Bilet fiyatları farklı olduğu için rakam aynı kaldı. Esasında bilet alanların sayısında düşüş vardı açıklaması yaptılar.

Sattığımız biletlere önemli sayılabilecek piyango isabet etti ama kazananlar henüz bize gelmedi. O nedenle İlçemizde kimin ne kazandığını bilmiyoruz diyen Musa Köseoğlu ve Sami Yiğit, çekilişten hemen sonra sadece amorti kazananların paralarını ödemeye devam ettiklerini yaptıkları açıklamanın içinde yer verdiler.

Akyazılılar ise bilet fiyatlarını yüksek bulduklarını, geçmiş yıllarda birden fazla bilet almalarına karşın bu yıl ekonomik sıkıntı çektikleri için tek bilet almakla yetindiklerini belirterek, çekiliş sonrasında ikramiye kazananlar içinde yaptıkları açıklamada şunları söylediler “ Kazandıkları ikramiye tutarını harcarken dikkatli olsunlar. Bol bol hayır yapsınlar ve israftan kaçınsınlar.”

Bu arada bu yılbaşında makinelerden de bilet satışı yapıldı. Birçok kişi makinelerden piyango bileti satışının yapıldığını bilmediği için bilmeyenler biletlerini her z aman olduğu gibi seyyar satıcılardan aldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ