Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 03-01-2019 21:15   Güncelleme : 03-01-2019 21:15

AKYAZILILAR SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANIYOR

Akyazı Belediyesinin öncülüğünde Akyazılılar Sarıkamış şehitlerini düzenlenecek olan

AKYAZILILAR SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANIYOR

 

Akyazı Belediyesinin öncülüğünde Akyazılılar Sarıkamış şehitlerini düzenlenecek olan çeşitli etkinliklerle anmaya hazırlanıyor. İlk etkinlik 4 Ocak 2019 Cuma günü saat 19,.30 da Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde Akyazılı amatör tiyatrocuların oynayacağı Sarıkamış 1914 beyaz ölüm kar çiçekleri isimli oyun sergilenecek. Bu oyuna Akyazılıların büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

İkinci etkinlik ise Kuzuluk Aksartepe’ye yapılacak olan yürüyüş olacak. Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen bu yürüyüş 6 Ocak 2019 Pazar günü yapılacak. Yürüyüşün başlama saati 10.30 olarak belirlendi. Yürüyüşe katılacak olanlar Pazar günü saat 10.00 da Belediye önünden kalkacak olan araçlara binerek Kuzuluk Fabrika Mahallesinde bulunan Fatih Cami önünde toplanacaklar.

Düzenleme komitesi yapılacak olan anma programlarına bütün Akyazılıların katılım sağlamasını isteyerek Sarıkamış şehitlerimizi görkemli programlarla anmak istiyoruz. Sizleri bu programlara katılmaya davet ediyoruz daveti yaptılar. 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ