Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 03-01-2019 21:09   Güncelleme : 03-01-2019 21:09

DEMİRTAŞ HIZLI BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta sonunda düzenlenen toplantıda partisi tarafından 31 Mart 2019 günü yapılacak olan

DEMİRTAŞ HIZLI BAŞLADI

 

Geçtiğimiz hafta sonunda düzenlenen toplantıda partisi tarafından 31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkan adayı gösterilen Selman Demirtaş çalışmalarını daha da hızlandırdı.

Saadet Partisi olarak yerel seçimler çalışmalarımıza bundan üç ay önce sahaya inmek suretiyle başlatmıştık. O zaman başlatılan çalışmalarımıza İlçe Başkanı olarak katkı sağlıyordum. Şimdi ise partim beni Belediye Başkanlığına aday gösterdi. O nedenle açıklamanın yapıldığı günden itibaren de bu defa çalışmalarımı Belediye Başkan adayı olarak sürdürüyorum diye Selman Demirtaş açıklamalarına şöyle devam etti ” Akyazı’mızda girmediğimiz ev, çalmadığımız kapı, tokalaşmadığımız tek bir kişi ve gitmediğimiz tek bir Mahalle dahi kalmayacak şekilde sahaya indik çalışıyoruz. Ben, partimin değerli ilçe başkanı ve üyeleri ile partime gönül vermiş saygı değer dostlarımla birlikte başlattığımız bu hummalı çalışmamızın sonucunu 31 Mart akşamı alacağımızdan eminim. Çünkü gittiğimiz her yerde büyük ilgi görüyoruz.”

Gittikleri yerlerde yaptığı konuşmalarında sürekli olarak iyi ve çalışkan bir belediye başkanı olacağımı, Belediyenin parasını kesinlikle kimseye yedirmeyeceğimi, kapımın ardına kadar herkese açık olacağını, israftan kesinlikle kaçınacağını, herkese eşit mesafede duracağını ve herkese adil davranacağını, Akyazı’yı hak ettiği hedefe ulaştıracağı, dürüst olacağını ve yaptığı her işin hesabını kendisine oy veren vermeyen bütün Akyazılılara vereceğinin sözünü verdiğini söyleyen Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Selman Demirtaş, biz bu yola halis duygularla ve Akyazı’ya hizmet etmek için çıktık. Yüce Mevlam her zaman doğru ve dürüstün yanında olmuştur. Bu unsurlar bizde fazlasıyla vardır dedi ve bütün Akyazılardan oy istiyorum diyerek açıklamasını tamamladı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ