Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 03-01-2019 21:07   Güncelleme : 03-01-2019 21:07

AKYAZI SAADETTE YENİ BAŞKAN ŞEREF TAN

Saadet Partisi İlçe Başkanı Selman Demirtaş’ın partisi tarafından 31 Mart 2019 günü yapılacak olan

AKYAZI SAADETTE YENİ BAŞKAN ŞEREF TAN

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Selman Demirtaş’ın partisi tarafından 31 Mart 2019 günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Saadet Partisi Belediye Başkan adayı göstermesi nedeniyle boşalan İlçe başkanlığına Şeref Tan getirildi.

Selman Demirtaş’ın Belediye Başkanlığı adaylığının açıklandığı toplantıya katılan Saadet Partisi İl Başkanı Fahrettin Bay, başkan adayı açıklamasının ardından da İlçe Başkanı olarak Şeref Tan’ı açıkladı. Fahrettin Bay, İlçe Başkanlığının bir bayrak yarışı olduğunu söyleyerek bir önceki İlçe Başkanımız Selman Demirtaş’ı bu defa Belediye Başkan adayı olarak görevlendirdik boşalan İlçe Başkanlığına da partimizin değerli bir mensubu olan Şeref Tan’ı getirdik. Başarılı çalışmalar yapacağından emin olduğum yeni İlçe Başkanımıza hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanlığına getirilen Şeref Tan’da yaptığı açıklamada şunları söyledi “ Partimin üst düzey yetkililerinin teveccühü neticesinde İlçe Başkanı oldum. Beni bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum ve partim için ve Selman Demirtaş’ın Belediye Başkanı seçilebilmesi için ekip arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden çalışacağımızı şimdiden söyleyebilirim. Partimizde ben yok biz varız. Biz olunca da sesimiz daha gür çıkar. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle yerel seçimlerden galip çıkacak olan bizim parti ve bizim başkan adayımız olacaktır”

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ