Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 28-12-2018 23:07   Güncelleme : 28-12-2018 23:07

S.A.B.A.H. DERNEĞİ YÖNETİMİNDEN FEN LİSESİ MÜDÜRÜNE TEBRİK ZİYARETİ

Kısa adı S.A.B.A.H. olan Sakarya Afet Bilinçlendirme, Afete Hazırlama ve Arama Kurtarma Derneği Yönetimi

S.A.B.A.H. DERNEĞİ YÖNETİMİNDEN FEN LİSESİ MÜDÜRÜNE TEBRİK ZİYARETİ

 

Kısa adı S.A.B.A.H. olan Sakarya Afet Bilinçlendirme, Afete Hazırlama ve Arama Kurtarma Derneği Yönetimi Başkan İlhan Durgut, yöneticiler Kenan Certel ve Yılmaz Kara ile birlikte Yahyalı mahallesindeki Eyyüp Genç Fen Lisesine giderek geçtiğimiz yıl sonunda Okul Müdürlüğüne atanan Murat Yeşilbaş ile Müdür yardımcılığı görevine atanan Erkan Coşkun’u kutladılar ve yeni görevlerinde başarı dileklerini sundular.

Ziyarette bir konuşma yapan S.A.B.A.H. Derneği Başkanı İlhan Durgut Fen lisesinin başarıları ile Sakarya’da ses getirdiğini belirterek Akyazının gururu olmayı başardıklarını söyledi. Başkan Durgut ilçemiz öğrencilerinin okulunuza karşı daha fazla ilgi göstermeleri için gayret sarf edilmesini istedi.

Okul Müdürü Murat Yeşilbaş ta S.A.B.A.H. yöneticilerinin yaptıkları ziyaretten oldukça memnun olduklarını ifade ederek sivil toplum örgütü olarak sizlerin başarıları da bizleri gururlandırıyor. Sizleri en yakın bir zamanda okulumuzda eğitim vermeniz için şimdiden davet ediyorum şeklinde  konuştu.

 

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ