Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 24-12-2018 23:41   Güncelleme : 24-12-2018 23:41

YAĞCILAR MAHALLESİ MUHTARI ALİ ÖZ “ ELİMDEN GELENİ YAPTIM”

2014 yılında yapılan mahalli seçimlerde Akyazı’ya bağlı Yağcılar Mahallesi Muhtarı seçilen Ali Öz,

YAĞCILAR MAHALLESİ MUHTARI ALİ ÖZ “ ELİMDEN GELENİ YAPTIM”

 

2014 yılında yapılan mahalli seçimlerde Akyazı’ya bağlı Yağcılar Mahallesi Muhtarı seçilen Ali Öz, 5 yıllık Muhtarlık döneminde Mahallesine hizmet için elinden geleni yaptığını söyledi.

Mahallesinin Akyazı’nın nüfus bakımından küçük Mahallelerinden biri olduğunun altını çizen Ali Öz, hem Akyazı hem de Sakarya Büyükşehir belediyelerinden istediği hizmetlerin büyük kısmını alamadığını söyleyerek konuyla ilgili şunları söyledi “  Her Mahallenin olduğu gibi bizim de hizmet isteklerimiz oldu. Üzülerek ifade etmeliyim ki, istediğimiz bu hizmetleri alamadık. Özellikle de Akyazı Belediyemizin bizim Mahalleye olan olumsuz bakış açısını bir türlü değiştiremedik. Bu nedenle de beklediğimiz ve istediğimiz hizmetleri alamadık. Hizmet almamız gereken Belediyelerimizden istediklerimizi alamayınca bizde Yağcılar Mahallesi olarak el ele verip gücümüz nispetinde Mahallemize hizmet getirmeye çalıştık”

31 Mart 2019 günü yapılacak olan mahalli seçimlerde tekrar Mahalle Muhtarlığına aday olduğunu da açıklayan Ali Öz, inşallah şu anda görev yapan Belediye Başkanlarının değişmesi sonucu yerlerini alacak olan yeni Başkanlarımızla birlikte el ele ve gönül gönüle vererek tüm eksiklerimizi gidereceğimize olan inancım tamdır dedi ve seçmenlerinden destek beklediğini de sözlerine ekledi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ