Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 24-12-2018 23:30   Güncelleme : 24-12-2018 23:30

AÇBA’DAN BAYRAKTAR’A TAM DESTEK

31 Mart 2019 günü yapılacak olan mahalli İdareler seçiminde MHP’den Belediye Başkan adaylığı

AÇBA’DAN BAYRAKTAR’A TAM DESTEK

 

31 Mart 2019 günü yapılacak olan mahalli İdareler seçiminde MHP’den Belediye Başkan adaylığı için müracaat eden Ali Şener Bayraktar’a bir önceki yasama döneminde MHP Sakarya Milletvekilliği yapan ve son yapılan seçimlerde aday olmayan Zihni Açba’dan destek geldi.

Ali Şener Bayraktar’la MHP İlçe binasında bir arayla gelen Zihni Açba, Bayraktar’ın partilerinden Belediye Başkan adaylığı için müracaat etmiş olmasını memnuniyetle karşıladığını belirterek, 31 Mart seçiminde partim kimi aday gösterirse o adayı bende sonuna kadar desteklemeye hazırım dedi.

Akyazı’da her zaman güçlü olan ve bu gücünü her zaman ispat eden MHP’nin 31 Mart yeril seçiminde daha da güçlü çıkacağına inandığını belirten Zihni Açba, bu gücü iyi adayla en iyi kullanmak lazım. Partimiz Genel Merkezinin bu durumu ç ok iyi analiz ettiğini biliyor ve görüyorum. MHP olarak 31 Mart seçiminde Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Akyazı’da da iddialıyız. Bu iddiamızı seçimi kazanarak ispat etmek için elimizden geleni yapmaya da hazırız ifadelerini kullandı.

Ali Şener Bayraktar’da Zihni Açba’nın yaptığı açıklama için teşekkür etti, el ve güç birliğiyle seçimi kazanıp seçimden sonra da hiç zaman geçirmeden değerli Akyazılı hemşehrilerimize hizmet etme yarışını başlatacağız dedi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ