Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 22-12-2018 05:01   Güncelleme : 22-12-2018 05:01

BAYRAKTAR ÜLKÜCÜLERLE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı belediye başkan adayı Ali Şener Bayraktar

BAYRAKTAR ÜLKÜCÜLERLE BULUŞTU

 

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı belediye başkan adayı Ali Şener Bayraktar MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli ile birlikte Akyazı Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Bayraktar gençlere geleceği teminatı sizlersiniz dedi.

Bayraktar burada yaptığı konuşmada ilçemizin ve Ülkemizin kurtuluş reçetesi geleceğimizin teminatı olan siz gençlersiniz. O nedenle siz gençler bizim çok önem verdiğimiz değerlerimizsiniz dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü “ Yıllardan beri Belediyemiz maalesef kötü yönetiliyor. Bunu gördüğüm için belediye başkanlığına aday oldum. Allah nasip ederde Belediye Başkanı seçilirsem hizmetin nasıl geldiğini ve getirileceğini herkes görecek. Ben Akyazılı hemşehrilerime hizmet etmek için bu göreve talip oldum. Başkanlık makamına gelen hemşehrilerim direkt benimle muhatap olacaktır. Başkanlık kapısında sekreter bile olmayacak”

Yıllardan beri STK’larda görev yaptığını görev yaptığı kuruluşların kapısında asla sekreter bulundurmadığını söyleyen Belediye Başkan adayı Ali Şener Bayraktar, çalıştığım kurumları arkadaşlarımla birlikte sıfırdan alıp parası, kendine ait hizmet binası olan kurum haline getirdik. Bunu yaparken ne ben ne de birlikte çalıştığım yönetici arkadaşlarım maaş, yolluk ve oturum ücreti almadan Allah rızası için görev yaptık. Arkadaşlarımla birlikte çalıştığımız kurumlarda alnımızı yere düşürecek tek bir olumsuz iş yapmadık ve kimseye de yaptırmadık. O nedenle birlikte çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi ve    Ben yıllardır çalışanlarıma buraya gelen Anneniz, Babanız açıklamasını şöyle sürdürdü “ Bazıları makam ve mevki sahibi olduklarında nasıl değiştiklerini, isimlerinin bir ç ok rezalete nasıl karıştığını, buna karşın sanki ç ok dürüstmüşler gibi de çarşı içinde namus abidesiymişler gibi yürüdüklerini bu Akyazı ve Akyazılı hemşehrilerim çok gördü. Ben göreve gelirsem bu gidişata dur diyeceğim. Bu değişikliği bütün Akyazı görecek”

Ali Şener Bayraktar birlikte çalışacağı personele de bu ziyaretinde bir gönderme yaptı. Bayraktar şunları söyledi “ Görev yaptığım kurumlarda birlikte çalıştığım personelime buraya gelenlere anneniz, babanız ve kardeşinizmiş gibi davranın. Bu bir talimattır dedim. Uymayanlarla da en kısa sürede yollarımı ayırdım. Nasip olurda belediye başkanı seçilirsem Akyazı belediyesi çalışanlarına da aynı talimatı vereceğim. Biz hemşehrilerimize hizmet etmek için yola çıktık. Bize ayak uyduranlar bizimle beraber olacak, uymayanlarda bizimle yollarını ayırmak zorunda kalacaklardır. Milletin parasıyla Milletin makamında Millete saygı göstermeyenlerin bizim işimiz olmaz”

Akyazı’yı değiştirmeye, Akyazı’yı daha ileri götürmeye ve Akyazı’yı Sakarya’nın en çok hizmet alan İlçesi konumuna getirmek için bu göreve talip olduk diye Ali Şener Bayraktar konuşmasını şöyle tamamladı “ Allah nasip eder de başkan seçilirsem bu söylediklerimi yerine getirdiğimi ve Akyazı’nın kısa sürede nasıl değiştiğini de tüm hemşehrilerim göreceklerdir. Çünkü ben bunda kararlıyım”  

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ