Eğitim
Giriş Tarihi : 18-12-2018 23:06   Güncelleme : 18-12-2018 23:06

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN ÖZEL MİSAFİRİ

Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin özel misafiri vardı.

ÖZEL ÖĞRENCİLERİN ÖZEL MİSAFİRİ

 

Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin özel misafiri vardı. Akyazı Kaymakamı Yakup Güney beraberinde eşi Serap Güney olduğu halde özel öğrencilerin eğitim görmekte olduğu okula giderek özel öğrencilerin yerli malı haftası nedeniyle hazırladıkları programa katıldı ve okulda bulunduğu süre içinde de onlarla hoş vakit geçirdi.

Özel öğrenciler yerli malı haftası nedeniyle evlerinden getirdikleri yerli ürünlerden oluşan yiyecekleri açtıkları stantlarda satışa sundular ve elde edecekleri parayı da yıl içinde yapacakları çeşitli etkinliklerde kullanacaklarını söylediler.

Akyazı Kaymakamı Yakup Güney ve eşi Serap Güney’de ortak açıklamalarında özel öğrencilerin kutlamakta oldukları yerli malı haftası etkinliğine katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediler ve özel öğrencilerin bundan sonra düzenleyecekleri her türlü etkinliğe de katılma sözü verdiler.

Okul Müdürü ve öğretmenlerde Kaymakam ve eşinin bu anlamlı günde kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür ettiler.


SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ