Vefat
Giriş Tarihi : 07-12-2018 00:15   Güncelleme : 07-12-2018 00:15

GENÇ KIZ HAYATA TUTUNAMADI

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır şekilde yaralanan

GENÇ KIZ HAYATA TUTUNAMADI

 

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır şekilde yaralanan ve 19 günden beri de yaşam mücadelesi veren Akyazı Meslek Yüksek Okulu 1.sınıf öğrencisi İlknur Kandemir’den kötü haber geldi.

D-140 karayolu kenarında yapımı tamamlanan ve bu yıl ilk kez öğrenci kabul eden Akyazı Öğrenci Yurdunda kalan 20 yaşındaki İlknur Kandemir, arabadan indikten sonra yurduna gitmek için yolun karşı tarafına geçerken kendisine bir otomobil çarpmış ve bu kazada ağır bir şekilde yaralanmıştı. Kaza sonrası önce Akyazı Devlet hastanesine kaldırılan burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilen ve 19 günden beri de yoğun bakımda tutulan genç kızın hayatını kaybetmesi bu yıl girdiği Meslek Yüksek Okulunda, Akyazı’da ve ailesinde büyük üzüntü yarattı.

Kaza sonrası toplu bir şekilde açıklama yapan ve öğrenci yurdu önünde bir üst geçit yapılmasını isteyen Akyazılılar, genç kızın hayatını kaybetmesi üzerine bu isteklerini bir kez daha yinelediler ve yetkililere seslenerek, bir ilçeye öğrenci yurdu yapmak ne kadar önemliyse, öğrenci yurduna gidiş ve gelişin sağlıklı yapılabilmesi de o ölçüde önemidir. Onun için öğrenci yurdu önüne hiç zaman geçirmeden ve başka canlar yanmadan üst geçit yapılsın istediler.

Talihsiz genç kız dün Söğütlü İlçesine bağlı Maksudiye Mahallesinde öğleyin kılınan namaz sonrası aile mezarlığına defnedildi.    

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ