Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 04-12-2018 22:53   Güncelleme : 04-12-2018 22:53

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI FEVZİ BORA’DAN ZİYARET TURLARI

31 Mart 2019 gün8ü yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Akyazı Belediye

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI FEVZİ BORA’DAN ZİYARET TURLARI

 

31 Mart 2019 gün8ü yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Akyazı Belediye Başkan aday adayı olmak için yürütmekte olduğu AK Parti İlçe başkanlığı görevinden istifa eden ve önceki günde aday adaylığı içinde müracaatını yapan Fevzi Bora seri ziyaretlerine başladı.

Sitemize ziyaret

Fevzi Bora, Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaat yaparken yaptığı konuşmada “yarından itibaren önce basın kuruluşlarının temsilcilerine, sonra da çalışma dönemi içinde Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı ve İlçe başkanlığı yapmış olanlara seri ziyaretler yapacağım” demişti. Bu sözünü yerine getirme adına Fevzi Bora ilk ziyaretlerinden birini de sitemize yaptı.

Fevzi Bora, 5 yıllık İlçe Başkanlığı süresi içinde Akyazı’da görev yapan basın mensuplarından çok büyük destek gördüğünü belirterek şunları söyledi “ Basın ile siyaset birbirlerinden kopamayacak kadar birbirlerine bağlıdırlar. Basın önemli haberini siyasetçiden alır. Siyasetçi de yaptıklarını kamuoyuna basın aracılığı ile anlatır. O nedenle basının biz siyasetçiler üzerinde önemli bir yeri vardır. Görev yaptığım süre içinde bana verdiğiniz destek için sizin nezdinizde tüm Bizim Akyazı sitesi çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

Bugün itibarıyla yeni bir yola çıktığını da ifade eden Fevzi Bora, önemli hedefleri olduğunun altını çizerek, başkan adayı gösterilmem ve yapılacak olan seçimi de kazanmam halinde Akyazı’mıza hizmeti bıraktığım yerden ve Belediye başkanı sıfatıyla sürdürmek istiyorum. Önce aday gösterilmem sonra da seçilmem halinde bana oy verenleri asla mahcup etmeyeceğimin bilinmesini istiyorum. Dürüstlük ilkesinden hiç sapmadan her zaman doğruları söyleyerek ve de doğru işler yaparak Akyazılı hemşehrilerime hizmet edeceğimin garantisini şimdiden veriyorum dedi ve bütün aday adayı olanlara başarı dileğinde bulundu.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ