Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 16-11-2018 16:21   Güncelleme : 16-11-2018 16:21

MHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN HARPUTOĞU HOCAYA TEPKİ

Yunan’ı savunanı savunandan akıl alacak değiliz

MHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN HARPUTOĞU HOCAYA  TEPKİ

 

Yunan’ı savunanı savunandan akıl alacak değiliz

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe başkanı Ali Dertli Kadir Mısıroğlu’nu savunan bir yazıyı kaleme alan Hüseyin Harputoğlu’na keşke Yunan kazansaydı diyen bir zatı savunandan akıl alacak değiliz diyerek tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Akyazı ilçe başkanı Ali Dertli Genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin kısa süre önce Diyanet illeri başkanı Ali Erbaş’ın 10 Kasım tarihinden 1 gün önce Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin değerlerine saldırılarda bulunan Kadir Mısıroğlu’nu ziyareti tarihinin manidarlığıyla ilgili meclis gurup toplantısında yapmış olduğu konuşmasına istinaden Kıraat Eğitim Derneği onursal başkanı Hüseyin Harputoğlu ilçedeki bir haber sitesinde liderimizle ilgili söylemlerde bulunmuştur.

Öncelikle Sayın Harputoğlu’nun tavsiyemiz çok hevesliyse işini gücünü bırakıp gelsin siyaset yapsın. Aksi takdirde bu ilçenin ilçe başkanları ve Diyaneti temsil eden Müftülüğü vardır. Harputoğlu’nun Bahçeliyi seviyordum ama Kılıçdaroğlu ile ne yaptığını bilmeyen bu kadının arasında olması beni üzdü sözüne katılmıyoruz.

Bizim genel başkanımızın kimsenin yanında olduğu yok. Devlet ve Milletimizden başka derdi yoktur. Doğru gördüğü her konuda destek olduğu gibi yanlışlara da yasal bir dille eleştiri hakkına sahiptir.

Ayrıca Bizlerin ve genel başkanımızın Milli ve Maneviyat konularındaki hassasiyeti bellidir.

’’Keşke Yunan kazansaydı’’ Bizim Gavur elin gavurundan şiddetlidir’’ sözünü söyleyerek Milli değerlerimize saldıran birini savunanlardan  alacağımız bir akıl yoktur

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ