Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 13-11-2018 14:31   Güncelleme : 13-11-2018 14:31

DAVUT HASRET’İNE KAVUŞTU

Akyazı Net Editörü ve TV 264’ün Akyazı Muhabiri Davut Kaya gönlünü kaptırdığı

DAVUT HASRET’İNE KAVUŞTU

 

Akyazı Net Editörü ve TV 264’ün Akyazı Muhabiri Davut Kaya gönlünü kaptırdığı İpek ve Mehmet Dertlioğlu’nun güzel kızları Hasret’le dünya evine girmek suretiyle evliler kervanına katıldı.

Düzcanlar Düğün salonunda gerçekleşen düğün Din Görevlilerin okuduğu Kuran-ı Kerim ve yapılan dualarla daha bir anlam kazandı.

Yakışıklı damadın annesi Emine, ağabeyi Yaşar ve ablası Hacer ile güzel gelinin babası Mehmet ve annesi İpek ile her iki ailenin yakınları mutlu günlerine katılan misafirlerine eksiksiz ev sahipliği yapabilmek için ellerinden geleni yaptılar.

Yakışıklı damat Davut ile güzel gelin Hasret’te yaşamlarının bu en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve düğün törenlerine gelen eş, dost, akraba ve arkadaşlarına teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Hasret ve Davut Kaya çiftinin düğününe siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, STK başkan ve yöneticileri, Belediye Meclisi Üyeleri, Mahalle Muhtarları, her iki ailenin yakınları, Davut Kayanın meslektaşları ile kalabalık davetli katıldı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ