Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 13-11-2018 08:27   Güncelleme : 13-11-2018 08:27

SOYKAN VE GEZER’DE MÜRACAATLARINI YAPTI

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Akyazı Belediye Başkanlığı için Kuzuluk

SOYKAN VE GEZER’DE MÜRACAATLARINI YAPTI

 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Akyazı Belediye Başkanlığı için Kuzuluk Belediyesinin son başkanı ve Sakarya Büyükşehir belediyesi Makine Bakım ve İkmal Müdürü Bilal Soykan ile İnşaat Mühendisi Ali Gezer’de AK Partiden aday adaylığı müracaatlarını yaptılar.

Müracaatın son günü saat 9.00 da kendisini destekleyenlerle birlikte Parti binasına gelen Bilal Soykan müracaat dilekçesini Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Talip Boğaz ile Teşkilattan Sorumlu Başkan yardımcısı Osman Öztürk’e verdi.

Müracaat dilekçesini verdikten sonra konuşan Soykan 2002 yılında yürümeye başladığım bu kutlu yolda Kuzuluk Belediye Meclis Üyeliği, Kuzuluk Belediye Başkanlığı, Akyazı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelikleri gibi önemli görevlerde bulundum. Bugün de Akyazı Belediye Başkanlığı için aday adayı olarak müracaat ediyorum. Görev verilmesi halinde en iyi şekilde verilen o görevi yerine getireceğimi belirtiyor ve benimle birlikte belediye başkanlığı aday adaylığı için müracaat eden tüm partililerime başarılar diliyorum dedi.

Bilal Soykan’dan sonra 09.30 da Parti binası müracaatını yapmak üzere İnşaat Mühendisi Ali Gezer geldi. Ali Gezer’de müracaat dilekçesini Talip Boğaz ve Osman Öztürk’e verdikten sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi “ 31 art 2019 günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Akyazı Belediye Başkanlığı için partimden aday adaylığı müracaatımı yaptım. Partimin en üst düzey yöneticileri ve Partimin büyükleri tarafından uygun görülmem ve Başkanlık görevinin bana tevdi edilmesi halinde bu görevi en iyi şekilde ifa edeceğimin bilinmesini istiyorum. Birlik ve beraberlik içinde güzel İlçemizi layık olduğu seviyeye çıkarmak için gece gündüz demeden elimden gelenden fazlasını yapacağımı şimdiden deklere ediyorum. Benim gibi Akyazı Belediye Başkanlığı için aday adayı olan tüm partili arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”

Bilal Soykan ve Ali Gezer’in Belediye Başkan aday adaylığı için yaptıkları müracaatta AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Bora ve bazı Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, bazı partililer ile Soykan ve Gezer’in yakınları ve dostları da hazır bulundu.  

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ