Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 07-11-2018 11:30   Güncelleme : 07-11-2018 11:30

AP PARTİDE İLK ADAY ADAYI SELÇUK YAŞAR: GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİM

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan BİMTAŞ ‘ta Kalite Yönetimi ve Halkla İlişkiler Yöneticiliği,

AP PARTİDE İLK ADAY ADAYI SELÇUK YAŞAR: GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİM

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan BİMTAŞ ‘ta Kalite Yönetimi ve Halkla İlişkiler Yöneticiliği, Basın Danışmanlığı, Özel Kalem Müdürlüğü görevlerini yürütmekte olan Selçuk Yaşar, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Akyazı Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatını yapan ilk isim oldu.

Partisinin İlçe teşkilat binasına gelen Selçuk Yaşar aday adaylığı müracaat dilekçesini Partinin Siyasi İşlerden sorumlu Başkanı yardımcısı Talip Boğaz ile Teşkilattan sorumlu Başkan yardımcısı Osman Öztürk’e teslim etti. Müracaat töreninde İlçe Başkanı Fevzi Bora ile teşkilatın Mali İşlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Hasan Bayraktar, Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını açıklayan isim olan Ekrem Çoruhlu ile bazı partililer ve Selçuk Yaşar’ın yakınları dostları katıldı.

Müracaat dilekçesini verdikten sonra konuşan Selçuk Yaşar şunları söyledi “ Ben bu göreve gönülleri yapmak için talibim. Güzel İlçeme hizmet etmek istiyorum. Onun için bu yarışta bende varım dedim. Öncelikli olarak İlçe teşkilatımı kutlamak istiyorum. Kutlamamın nedeni gerek seçimlerde ve gerekse son yapılan referandumda Marmara birincisi olma başarısı göstermiş olmasındandır. AK Partililer her zaman dava adamı olmuşlardır. Ben de davanın adamıyım ve bütün bilgi ve tecrübelerimi doğduğum, büyüdüğüm ilçem için kullanmak istiyorum. O nedenle aday adaylığı müracaatımı yaptım”

İstanbul Büyükşehir belediyesi çatısı altında BİMTAŞ’ta şehircilikle ilgili ulusal ve uluslararası her ölçek ve türde projelerin hazırlanması ve uygulanmasında bulundum diyen ve İstanbul basın platformu ve Türkiye Özel Kalem Müdürleri Platformu istişare kurulu üyesiyim diyen Selçuk Yaşar, kendisine görev verilmesi halinde Akyazı için arkadaşları ile birlikte hazırladığı 2023 vizyon planını hayata geçireceğini söyledi ve aday adaylığım süresi de dahil olmak üzere seçim sonuna kadar Akyazı’da çalmadık kapı, sıkılmadık el ve dokunmadık sırt bırakmamaya kararlıyım dedi ve müracaat törenine katılanlara teşekkür etti.  

1977 yılında Akyazı’da doğan ilk orta ve lise tahsilini Akyazı’da tamamlayan ve 2000 yılında Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden “Beden Eğitimi Öğretmeni” unvanıyla mezun olan Selçuk Yaşar evli ve 4 kız çocuğu babasıdır.

  

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ