Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 25-10-2018 16:20   Güncelleme : 25-10-2018 16:20

BALKAN ŞAMPİYONUNA İLK KUTLAMA S.A.B.A.H. DERNEĞİNDEN

Geçtiğimiz hafta sonu Bulgaristan’da yapılan Milli takımlar arası 13.yaş altı Balkan Badminton

 BALKAN ŞAMPİYONUNA İLK KUTLAMA S.A.B.A.H. DERNEĞİNDEN

 

Geçtiğimiz hafta sonu Bulgaristan’da yapılan Milli takımlar arası 13.yaş altı Balkan Badminton şampiyonasında 3 şampiyonluk birden yaşayan Milli sporcumuz Hüseyin Akif Koç’u ilk tebrik eden Kısa adı S.A.B.A.H. olan Sakarya Afet Bilinçlendirme, Afete Hazırlama ve Arama Kurtarma Derneği yönetimi oldu.

S.A.B.A.H. Derneği Başkanı İlhan Durgut ve Yönetim Kurulu üyesi Kenan Certel Badminton takımının Atatürk Kapalı Spor Salonundaki  Antrenmanına katılarak Balkan Şampiyonu Hüseyin Akif Koç başta olmak üzere Milli Antrenörler Adnan bak ve Duygu Kar’ı tebrik ettiler.

Şampiyona bir de armağan veren S.A.B.A.H. yöneticileri İlhan Durgut ve Kenan certel bu başarının uzun yıllar öncesinden başlanan ve aralıksız düzenli ve çalışma sonunda elde edildiğini bilen kişiler olarak  seni, hocalarını ve de anne babanı canı gönülden tebrik ediyoruz. Bu mutluluğu bizlere yaşattığınız için teşekkür ediyoruz dediler.

Bu gibi başarılara Akyazı’nın ihtiyacı olduğunu da belirten S.A.B.A.H. yöneticileri  Balkan Şampiyonluğuna ulaşmış olan başarılı Badminton takımının hiçbir yetkili ve kurumdan destek görmediklerini, çalışmaları sırasında karşılarına devamlı problem çıkarıldığını öğrendiklerinde üzüldüklerini ifade ederek  Akyazılı yöneticilere, oda ve dernek başkan ve yöneticilerine seslenerek hiçbir yerden destek görmeden Milli takıma seçilip Balkan Şampiyonluğuna kadar ulaşan Badminton takımına sahip çıkılıp destek vermeleri çağrısında bulundular.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ