Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 20-10-2018 01:00   Güncelleme : 20-10-2018 01:00

MUHTARLARIN DAYANIŞMASI

Ziyafettin Özbelli geçmişte Bedil Kadirbey Mahallesinin Muhtarlığını yapmış ve başarılı

MUHTARLARIN DAYANIŞMASI

 

Ziyafettin Özbelli geçmişte Bedil Kadirbey Mahallesinin Muhtarlığını yapmış ve başarılı hizmetleri nedeniyle de çok sevilen ve sayılan bir isimdir. Ahmet Savaş ise 2014 yılında yapılan Mahalli seçimlerde Yeniormanköy Mahalle Muhtarı olmuş bir başka başarılı isimdir.

Hizmetleri ile ön plana çıkan eski ve yeni Muhtarlar 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle katıldıkları törenden sonra bir araya gelerek sohbet ettiler. Yeniorman Mahalle Muhtarı Ahmet Savaş, Ziyafettin Özbelli’nin Muhtarlık yaptığı yılların çok geride kalmasına rağmen bugün dahi getirdiği hizmetler ve elde ettiği başarıları ile anıldığına dikkat çekerek kendisi ile bir araya her gelişimde onun tecrübelerinden yararlanmak istiyorum ve yaptığı çalışmalarla ilgili kendisinden geniş bilgiler alıyorum. İnşallah 2019 Mart ayında yapılacak olan seçimde tekrar Mahalleme Muhtar olmam halinde elde ettiğim tecrübelerimle bu dönemden daha iyi hizmetler getirebileceğime inanıyorum demek suretiyle Mart ayında yapılacak olan seç imde tekrar Muhtar adayı olacağının da sinyalini vermiş oldu.

Ziyafettin Özbelli’de kendi zamanlarında Muhtarlığın daha zor olduğunu ifade ederek, bugün Muhtarlık yapanların işi biraz daha kolay, istenildiğinde hizmetler alınabiliyor. Ahmet kardeşimle sık sık b ir araya geliyor ve karşılıklı olarak fikir alışverişi yapıyoruz. Çalışmalarını da dikkatli bir şekilde takip ediyorum dedi ve yapılacak olan mahalli seçimlerde herkese başarılar diledi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ