Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 14-10-2018 23:19   Güncelleme : 14-10-2018 23:19

YAKIŞMIYOR BEYLER

Sakarya 1. Amatör liginde Küçücek Spor ile Çınarlık Spor maçında

YAKIŞMIYOR BEYLER

 

Sakarya 1. Amatör liginde Küçücek Spor ile Çınarlık Spor maçında önce oyuncular sonra da sahaya giren seyirciler tekme tokat kavga ettiler. Polis olaya müdahale edip daha fazla büyümeden olayı yatıştırdı.

Sakarya 1. Amatör liginde Akyazı Sentetik sahada oynanan Küçücek spor ile Çınarlık spor maçında maçın 75.dakikasında Çınarlık sporlu futbolcu Küçücek sporlu oyuncuya uçan tekme tabir edilen şekilde kasti faul yaptı.

Hakem avantaj kuralına uyarak maçı devam ettirdi top avuta çıktığı esnada iki futbolcu arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgaya diğer sporcular da katılınca kavga büyüdü.Futbolcuların kavgası esnasında tribündeki seyircilerde sahaya girerek kavgaya karıştılar.

Seyircilerin sahaya girmesiyle büyüyen kavgaya Polis müdahale ederek olayların büyümesini engelledi. Maçın hakemi maçı tatil ederken sahada kavga eden futbolcular el ele sahadan ayrıldılar.

Centilmenlik parolası ile sezona başlayan takımlarımız oyuncularının ve taraftarlarının bu gibi olaylar çıkarması Akyazı’daki spor çevrelerini oldukça rahatsız etti. Olayı daha fazla büyütmeden önleyen emniyet güçleri ve iyi niyetli sporcuları tebrik ediyoruz.

Maçın hakemleri olaylar yatıştıktan sonra polis nezaretinde sahayı terk ederken bir süre sonra maçın tatil edildiği duyuruldu.

Maçla ilgili kararı ASKF verecek.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ