Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 09-10-2018 00:58   Güncelleme : 09-10-2018 00:58

TARANOĞLU AKYAZILILARLA BULUŞUYOR

Anavatan Partisinin önemli isimlerinden biri olan ve Bakanlık yapan Ersin Taranoğlu

TARANOĞLU AKYAZILILARLA BULUŞUYOR

 

Anavatan Partisinin önemli isimlerinden biri olan ve Bakanlık yapan Ersin Taranoğlu 10.10.2018 Çarşamba günü Akyazılılarla bir araya gelecek.

Toplantıyı düzenleyenler saat 10.00 da Nostalji aile bahçesinde gerçekleşecek olan toplantıya zamanın Anavatan Partilileri, eski ve yeni Mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluş başkan ve yöneticilerinin davet edildiklerini açıkladılar.

Toplantının düzenlenmesinde başı çeken Anavatan Partisinin unutulmaz ve başarılı İlçe Başkanı ve 3 dönemde İl Genel Meclisi Üyeliği yapan Mehmet Barutçu düzenlenen toplantı Sayın Bakanımız Ersin Taranoğlu’nun isteği üzerine yapılmaktadır. Sayın Bakanımız bu toplantıda Sakarya ile ilgili hazırladığı projelerini biz Akyazılılarla paylaşmak istemektedir. Bizde onun isteği üzerine bu toplantıyı düzenledik ve toplantıya hiçbir ayırım yapmadan herkesi davet ettik. Güzel, kaliteli ve katılımı yüksek bir toplantı olacağını düşünüyorum ve herkesi bu toplantıya davet ediyorum açıklaması yaptı.

Bilindiği gibi Ersin Taranoğlu Sakarya’nın İlçelerinde çeşitli zamanlarda toplantılar düzenlemiş ve biri dün olmak üzere iki kez de basınla buluşmuş ve Sakarya’nın geleceğine ilişkin hazırladığı 5 adet projesini çeşitli platformlarda tanıtma çalışması yapmıştı.

Toplantıyı düzenleyenler arasında Anavatan Partisinin İl Genel Meclisi üyesi Kenan Kaçar, İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Yılmaz Çetin, Kabakulak Mahallesi eski Muhtarı Selahattin Toy’un da oldukları Mehmet Barutçu tarafından açıklandı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ