Eğitim
Giriş Tarihi : 05-10-2018 18:05   Güncelleme : 05-10-2018 18:05

AKYAZI MYO’DA KÜÇÜKRENDECİ GÖREVE BAŞLADI

Sakarya’nın yeni Üniversitesine bağlı olarak Akyazı’da açılacak olan

AKYAZI MYO’DA KÜÇÜKRENDECİ GÖREVE BAŞLADI

 

Sakarya’nın yeni Üniversitesine bağlı olarak Akyazı’da açılacak olan ”Uygulamalı Bilimler Fakültesine” bağlı olarak eğitim ve öğretimini sürdürecek olan Akyazı Meslek yüksek Okulunda önceki gün devir teslim töreni vardı. 

Yeni Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve akademisyenlerinde katıldığı devir teslim töreninde Akyazı MYOD eski Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tutar görevini yerine atanan Öğretim Üyesi Dr. İhsan Küçükrendeci’ye devretti.

Devir töreninde konuşan Prof. Dr. Ahmet Tutar 2016 yılından beri yürütmekte olduğum Akyazı Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne yeni arkadaşıma gönül rahatlığı ile devrediyorum. Görev yaptığı süre içinde beni destekleyen herkese ve özellikle de beni bağırlarına basan Akyazılı hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Akyazı MYO’nun yeni Müdürü İhsan Küçükrendeci’de törende yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Benden önce bu görevi başarıyla yürüten Prof. Dr. Ahmet Tutar’a teşekkür ediyorum. Kendisinden aldığım bu bayrağı daha yukarılara taşımak için canla başla çalışacağımdan herkesin emin olmasını istiyorum. Beni bu göreve layık görenlere de huzurunuzda teşekkür ediyorum”

Devir törenine katılan yeni Üniversitenin Rektörü Mehmet Sarıbıyık’ ta konuşmasında şunları söyledi “ Akyazı’da açılması planlanan Sağlık Bilimleri Fakültesinin İlçeye canlılık v e hareket kazandıracağına inanıyorum. Bu Fakültemiz bölgenin turizminde canlılık kazandıracaktır. Yeni Fakültemizde İlçenin potansiyelini de dikkate alarak tamamlayıcı TIP alanında bölümler ve uygulamalar açmayı planlıyoruz. Bu durumdan hem Akyazı hem de öğrencilerimiz kazançlı çıkacaklardır”

Tören sonrasında Akyazı MYO eski Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tutar yeni Müdür Öğretim Üyesi Dr. İhsan Küçükrendeci’ye çiçek takdim ederken, yeni Üniversitenin Rektörü Pro. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ta görevi devir eden eski Müdür Tutar’a plaket takdim etti.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ