Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 02-10-2018 21:44   Güncelleme : 02-10-2018 21:44

KAYMAKAMA ZİYARETLER SÜRÜYOR

Devrek Kaymakamı iken Akyazı Kaymakamlığına atanan Yakup Güney’in göreve başlamasından

KAYMAKAMA ZİYARETLER SÜRÜYOR

Devrek Kaymakamı iken Akyazı Kaymakamlığına atanan Yakup Güney’in göreve başlamasından hemen sonra başlayan ziyaretler aralıksız bir şekilde sürüyor.

Akyazı Belediye eski başkanı Yaşar Yazıcı, Yazıcı’nın başkanlığında Meclis Üyesi olarak görev yapan İnşaat mühendisi Cevdet Akbaş ve yine Yazıcı zamanında Meclis Üyeliği yapan iş adamı Ömer Türkyılmaz’da Akyazı’nın yeni Kaymakamını ziyaret edenler arasındaki yerlerini aldılar.

 Ziyarette konuşan Yaşar Yazıcı, İlçemizin yeni Kaymakamı Sayın Yakup Güney ile tanışmak kendilerine hoş geldiniz demek için bu ziyareti yaptık. Enerjik bulduğum yeni Kaymakamımızın İlçemize güzel hizmetler yapmasını temenni ediyorum v e kendisine başarılar diliyorum dedi.

Kaymakam Güney’de göreve başladıktan sonra Akyazılıların yoğun ilgisiyle karşılaştığını belirterek, yapılan ziyaretler beni ziyadesiyle memnun ediyor. Bir taraftan ziyaretime gelenlere tanışırken diğer taraftan da Akyazı’yı tanımaya çalışıyorum. En kısa zamanda yapılan ziyaretlere karşılık ereceğim aç

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ