Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 02-10-2018 01:17   Güncelleme : 02-10-2018 01:17

TÜRKİYE ŞAMPİYONU HÜSEYİN AKİF KOÇ

26-30 Eylül tarihleri arasında 565 sporcunun katıldığı 13 Yaş Altı Türkiye Badminton

TÜRKİYE ŞAMPİYONU HÜSEYİN AKİF KOÇ

 

26-30 Eylül tarihleri arasında 565 sporcunun katıldığı 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda mücadele eden Akyazı Badminton takımı sporcumuz Hüseyin Akif KOÇ Tek Erkeklerde Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

Sporcumuz Çift Erkeklerde de  Karamanlı  Melih Kaan Yavuz’la birlikte şampiyon olarak zoru başardı.

Bu sonuçlarla oyuncumuz Hüseyin Akif Koç Ekim ayında Bulgaristan'da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'nda Ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

 

Milli Antrenörlerimiz Adnan Bak ve Duygu Kar Antrenör sıralamasında da 6. Sırayı hak ederek Akyazı’ya  2 kupa ve 2 altın madalya ile döndüler..

Küçük yaşlardan beri elde ettikleri başarı ile Badminton Federasyonu yetkililerinin dikkatlerini üzerinde toplayan sporcularımız nihayet hak ettikleri yere geldiler. Bu başarının mimarları olan Antrenörlerimiz ve sporcularımızı tebrik  eden Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik  önümüzdeki günlerde yapılacak olan Bulgaristan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında sporcumuza başarı dileklerinde bulundu.

Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere  ilçeyi yönetenlerin yıllardanberi bıkmadan usanmadan haftanın 4 günü antrenman yaparak başarıdan başarıya koşan ve şampiyonluklar kazanarak, Akyazı’nın sesini Türkiye’ye duyuran Badminton takımımızı onere etmesi çağrısında bulunuyoruz.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ