Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 28-09-2018 23:02   Güncelleme : 28-09-2018 23:02

TÜM TÜRKİYE O’NU KONUŞUYOR

Akyazı’da yaşamakta olan ve 180 kilo olan Arif Düzcan spor yaparak

TÜM TÜRKİYE O’NU KONUŞUYOR

 

Akyazı’da yaşamakta olan ve 180 kilo olan Arif Düzcan spor yaparak, diyetini hiç bozmayarak 10 ay içinde 100 kilo birden verince bir anda Ülke gündemine oturdu.

22 yaşında olan Arif Düzcan geçen yıl askere gitmek istedi ancak asker olup vatani görevini yapamadı. Sebebi ise aşırı kilosuydu. 180 kiloda olan Arif Düzcan TSK’nın askerlerin sağlığına ilişkin belirlediği sınırların çok üzerinde olunca askerlik görevini yapamadı. Bunun üzerine zayıflama kararı olan inatla ve azimle de aldığı o kararı uygulayan Arif Düzcan 10 ayda 100 kilo birden verdi ve 80 kiloya iner inmez de tekrar askerlik için müracaat etti ve müracaatı kabul edilince de çakı gibi asker oldu, vatani görevini tamamlayıp tezkere almayı başardı.

Ben zayıflayıp askerliğimi yapacağım sözünü kendi kendine veren ve verdiği o sözü tutarak zayıflayan, asker olan, askerliğini tamamladıktan sonra da terhis olup tezkere almayı başaran Akyazılı Arif Düzcan birden ülke gündemine oturuverdi. Başta Ulusal basından Posta gazetesi olmak üzere çok sayıda gazete ve haber siteleri Arif Düzcan’dan  bahsetti ve onu azminden ötürü diğer obezitelere örnek gösterdi.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ