Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 27-08-2018 15:32   Güncelleme : 27-08-2018 15:32

AS AKYAZISPOR SAHAYA İNDİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası işbaşına gelen Ahmet Durmuş başkanlığındaki yönetim

AS AKYAZISPOR SAHAYA İNDİ

 

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrası işbaşına gelen Ahmet Durmuş başkanlığındaki yönetim, seçim sonrası kolları sıvayarak oluşturduğu yepyeni takım önceki gün Akbalık güreş alanında sahaya indi ve top başı yaptıMurat Özkan’ın yönetiminde ilk etap çalışmaları 10 gün sürecek. Daha sonra ikinci etap çalışmalara geçilecek ve ligin başlama tarihi olan 29 Eylül tarihine kadar takımın lige hazır hale gelmesi sağlanacak. İlk günkü ç alışmayı Başkan Durmuş’un yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri de tam kadro olarak izledi. 

Aşamalı olarak üç hedef belirleyen As Akyazıspor’un çiçeği burnundaki başkan ve yönetimi ilk hedefimiz süper lig şampiyonu olmak, ikinci hedef bal ligine katılmak ve orada şampiyon olmak ve son hedefte 3.lige çıkmaktır açıklaması yaptılar.

Transfer çalışmalarına teknik direktörle başlayan ve yıllarını bu spora adamış futbol kariyeri başarılarla dolu olan Murat Özkan’la anlaşarak başlayan As Akyazıspor başkanı Ahmet Durmuş ve Yönetimi, göreve geldiğimiz ilk gün söylediğimiz gibi bizim için alınacak olan sportif başarının yanı sıra centilmenlik ön plandadır. Bize deplasmana gelecek olan rakiplerimiz Akyazı’ya gelirken korkmayacaklar bilakis biz Akyazı’ya gidiyoruz orada iyi karşılanacağız ve onlar bize misafirperverliğin en güzelini göstereceklerdir düşüncesi ile gelecekler ve bu ortamı da biz yaratacağız. Bizim olmazsa olmazımız başkanı, yönetimi, teknik heyeti, fut bolcuları ve taraftarı ile Sakarya’nın en centilmen takımı olmaktır. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız açıklaması yaptılar.

As Akyazıspor Başkanı Ahmet Durmuş arkadaşımız Salim Özyılmaz’ın sorularına da dobra cevaplar verdi. Özyılmaz’ın göreve geldiğinizde belirlediğiniz hedeflerde bir sapma var mı? sorusuna Durmuş asla yok. Bu hedef doğrultusunda transferlerimizi yaptık. İç transferimizi bitirdik. Dış transferi de anlaşmaya yakın olduğumuz iki oyuncuyu kadromuza katarak tamamlayacağız. Şayet o iki futbolcu ile anlaşamamamız halinde transferi kapatacağız diye cevap verdi.

Ahmet Durmuş Salim Özyılmaz’a önemli açıklamalarda da bulundu. Durmuş “ Kadromuz 25 oyuncudan oluşacak. İçlerinde tecrübelilerle birlikte 8’e yakın sayıda genç oyuncumuzda bu kadronun içinde yer alacak.  Oyuncularımız gerek saha içinde ve gerekse saha dışında efendi ve centilmen olacaklar. Sportmenlik dışı davranış gösteren oyuncumuzun kariyeri ve başarısı ne olursa olsun bizim takımda yeri olmayacak ve derhal gönderilecektir. Genç oyuncularımızdan fazlasıyla umutluyuz. Önümüzdeki yıllarda dışarıdan futbolcu transfer eden bir takım yerine yetiştireceğimiz genç oyuncularımızı dışarıya ve özellikle de profesyonel takımlara oyuncu satan bir takım olmak için planlarımızı yaptık. Akyazı herkesin bildiği gibi tam bir ifadeyle futbolcu tarlasıdır. Bu tarladan fazlasıyla yararlanacak ve adımızı hem yurt içinde hem de yurt dışında duyurmak için el birliğiyle çalışacağız. Bunu başardığımızda bizim önümüzü kimse kesemez”

Takımın profesyonelce yönetilmesi için her türlü tedbiri aldıklarını, para sıkıntısı çekmeyeceklerini, boşa da para harç ama yapmayı düşünmediklerini, oyuncunun hakkı neyse onu vereceklerini, disipline,  futbol ahlakına fazlasıyla riayet edeceklerini söyleyen Başkan Durmuş, çok geniş bir ev kiraladık. Dışarıdan gelen oyuncularımızı kiraladığımız evde barındıracağız ve yemeklerini temin edeceğiz. Kısaca daha şimdiden profesyonel bir takım olma yolunda ilk adımlarımızı atmış durumdayız dedi ve transfer ücretlerinde taban tavan uygulaması başlattıklarını, maç başı primi kaldırdıklarını buna karşılık takımın lig şampiyonu olması halinde her futbolcuya 4’er bin TL. şampiyonluk primi vereceklerini arkadaşımız Salim Özyılmaz’a anlattı.

2018-2019 futbol sezonunun bütün takımlara hayırlar getirmesi temennisinde bulunan As Akyazıspor başkanı Ahmet Durmuş, rakiplerimizden de centilmenlik bekliyoruz. Maç kazanılır kaybedilebilir önemli değildir. Asıl önemli olan husus ise dostluktur ve dostlukların kaybedilmemesi sürekli olarak kaz anmasıdır diyerek açıklamasını tamamladı.

As Akyazıspor başkanı Ahmet Durmuş’un arkadaşımız Salim Özyılmlaz’la yaptığı söyleşide yönetim kurulu üyelerinden Tik Tak Ahmet Birinci (Genel kaptan) Ahmet Silahçı (Genel Sekreter) ve Metin Bayhan (Sayman Üye) de hazır bulundu.

AS AKYAZISPORUN GEÇEN YILDAN KALAN FUTBOLCULARI

Hasan Şahin, Faruk, Efendi, Hasan Özdemir, Beytullah ve Berkay Demiralay, Muhammet Yeşiltaş, Yağız Dönmez ile birlikte 5 genç oyuncu.

İŞTE AS AKYAZININ YENİ TRANSFERLERİ

Muhammet (Kaleci/AÜrifiyespor) Mustafa (Kaleci ve kaleci antrenörü/Kırkpınarspor) İsmail (Defans/Söğütklüspor)Erdi (Orta saha/Kırkpınarspor) Zafer (Orta saha/Hendekspor) M.Recep Arapoğlu (Defans/Sapanca Gençlikspor) Tolunay (Defans/ Bursa Nilüfer Erdemlispor) Zafer Yavuz (Forvet/Görelespor) Oğuzhan Durmuş (Forvet/Akova Barışspor) Emre Uzunca (Orta saha/ Adana Kürkçüler Amatörspor) Ertuğrul (Kaleci/Akyazı Akınspor) Eyüp Ensar Kurt (Kaleci/Akyazı Akınspor) Oktay (Orta saha/Alaağaçspor) Batuhan Kara (Defans/Düzyurtspor)

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ