Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 27-08-2018 15:18   Güncelleme : 27-08-2018 15:18

GAZETECİ DAVUT KAYA NİŞANLANDI

Akyazı Net İnternet Sitesi Editörü ve yakışıklı gazeteci Davut Kaya gönlünü kaptırdığı

GAZETECİ DAVUT KAYA NİŞANLANDI

 

Akyazı Net İnternet Sitesi Editörü ve yakışıklı gazeteci Davut Kaya gönlünü kaptırdığı Akyazı’nın Yongalık Mahallesinin güzel kızı Hasret Dertlioğlu ile nişanlandı.

Nişan merasimi Hasret Dertlioğlu’nunYongalık Mahallesindeki evinde yapıldı. Yüzükler hayırlı olsun temennisiyle İşadamı ve İnşaat Mühendisi Ali Gezer tarafından takıldı.

Yüzüklerin takılmasının ardından çalan müzik eşliğinde gençler piste çıkarak kurtlarını döktü ve oynadıkları mükemmel oyunlarla kendilerini izleyenlerden tam not aldı. Kemençe eşliğinde oynanan horonda damat adayı yakışıklı gazeteci Davut sınıfta kalırken, güzel gelin adayı Hasret ise sınıfını pekiyi ile geçmeyi başardı.

Bir önceki dönem MHP’nin Belediye Başkan adayı olan Bahattin Dertlioğlu’da Hasret Dertlioğlu dayı sıfatıyla, Mehmet ve İpek Dertlioğlu’da anne ve baba sıfatıyla nişan törenlerine katılan misafirlerine kusursuz ev sahipliği yapmak suretiyle misafirlerin takdirini kazandı.

Damat adayı gazeteci Davut Kaya’nın annesi Emine, ağabeyi Yaşar Kaya ve diğer yakınları da mutlu gecelerine katılanlara teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Güzel bir akşamda, neşe ve mutluluk içinde geçen nişan törenine MHP İlçe Başkanı Ali Dertli, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Şube Müdürü Bilal Soykan, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Komiser İshak Göz, Gazeteciler Salim Özyılmaz, Kenan Certel, Alaattin Onur ve İbrahim Aydın, iş adamı Ali Gezer, her iki ailenin yakınları ve damat ile gelin adayının arkadaşları katıldı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ