Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 03-08-2018 06:22   Güncelleme : 03-08-2018 06:22

PASTA YARIŞMASINDA BİRİNCİ MERVE CEYLAN RANA İŞGÖR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı

PASTA YARIŞMASINDA BİRİNCİ MERVE CEYLAN RANA İŞGÖR

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde yapılan geleneksel pasta süsleme yarışmasında merkez öğrencileri kıyasıya yarıştı ve bu yarış sonunda da Merve Ceylan ve Rana İşgör birinciliği kazanmayı bildi.

7-14 yaş grubunda olan 18 öğrencinin katıldığı yarışmada SGM öğrencileri dereceye girebilme adına yarışmada bütün hünerlerini sergiledi. Renkli görüntülerin izlendiği yarışmada Jüri üyeliği yapanlar en iyi süslenmiş pastayı seçmede hayli zorlandılar.

Zorlanan Jürinin yaptığı değerlendirme sonunda Merve Ceylan ve Rana İşgör birinci olurken, Nilgün ve Aysima Yamaner ikinci, Selma ve Ecrin Tunç da üçüncü oldular.

Düzenlenen yarışmayı yarışmaya katılan öğrencilerin anne ve babalarının yanı sıra kalabalık dav etli topluluğu da izledi.  Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu da ev sahibi olarak misafirlerini ağırladı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ