Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 31-07-2018 21:13   Güncelleme : 31-07-2018 21:13

AKYAZIDA KAZASIZ GÜN GEÇMEZ OLDU

Otomobil motosikletliye çarpıp kaçtı

AKYAZIDA KAZASIZ GÜN GEÇMEZ OLDU

 

Otomobil motosikletliye çarpıp kaçtı

Akyazı Kuzuluk yolu Karaçallık Mahallesi sınırları içinde bir otomobil motosikletliye çarptı. Kazayı görenler yaralanan motosiklet sürüc üne yardıma koştular ve hemen 112 acil ambulansı kaza mahalline çağırdılar. Kaza mahalline gelen sağlık ekibi ilk tedavinin ardından yaralı genci Akyazı Devlet Hastanesine kaldırdılar.

 Motosikletliye çaptıktan sonra durmayan ve kaçan otomobil ve sürücüsü aranıyor.

Fabrikalarda iş kazaları

Akyazı Kuzuluk ve Küçücek Mahalle sınırları içinde faaliyetlerini sürdürmekte olan fabrikalarda meydana gelen iş kazalarında 8 kişi yaralandı. Yaralanan işçiler tedavi için Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Meydana gelen iş kazalarında yaralananlar arasında hayati tehlike arz eden işçinin olmaması sevindirdi.

Otomobil motosiklete çarptı bir kişi yaralandı

Akyazı Kuzuluk yolu üzerinde eski hastane kavşağında meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kuzuluk istikametinden gelen ve Küçücek caddesine dönüş yapan otomobil aynı istikamette gitmekte olan motosiklete çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Mustafa T. ile arkasındaki Umut İ. Yaralandı. Olay mahalline çağrılan 112 acil ambulans sağlık ekipleri ilk kontrollerinin ardından iki yaralıyı da Akyazı Devlet Hastanesine kaldırdı. Durumu ağır olduğu tespit edilen motosiklet sürücü Mustafa T. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ