Vefat
Giriş Tarihi : 29-07-2018 22:54   Güncelleme : 29-07-2018 22:54

YAVUZ ÜZMEZ İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Şose Mahallesinde ikamet eden ve yıllarını şoförlük mesleğine

YAVUZ ÜZMEZ İÇİN MEVLİD OKUTULDU

 

Akyazı’ya bağlı Kuzuluk Şose Mahallesinde ikamet eden ve yıllarını şoförlük mesleğine vererek bu meslekte duayen unvanını alan, herkes ve kesim tarafından son derece sevgi ve saygı gören ve önceki gün yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Yavuz Üzmez için evinde Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okutuldu.

Kuzuluk Şose Mahallesi Merkez Cami İmam Hatibi Necati Güven ve emekli din görevlisi ve Yavuz Üzmez’in çocukluk arkadaşı Mustafa Kurukuz’un yönetiminde çok sayıda hafız v e İmam Hatip tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif okumaya katılan çok kalabalık cemaat tarafından huşu içinde dinlendi ve okuma yapılan duayla son buldu. Okuma sonrasında Üzmez ailesi düzenledikleri okumalarına katılanlara yemek ikramında bulundular.

Okumadan sonra Yavuz Üzmez’in kardeşleri, çocukları ve yeğenleri tarafından ortak olarak yapılan açıklamada ailenin büyüğünü kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduklarını söylediler ve gerek cenaze törenine ve gerekse okumalarına yapılan yoğun katılımın acılarını hafiflettiğini belirterek, tüm katılanlara, katılamayıp telefonla taziyede bulunanlara bir kez daha teşekkür ettiler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ