Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 13-07-2018 00:27   Güncelleme : 13-07-2018 00:27

ZABITA MÜDÜRÜ DEMİRCİ “AKYAZILILARIN HİZMETİNDEYİZ”

Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürü Emrullah Demirci, bütün imkanları ile Akyazılıların

   ZABITA MÜDÜRÜ DEMİRCİ “AKYAZILILARIN HİZMETİNDEYİZ”

 

Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürü Emrullah Demirci, bütün imkanları ile Akyazılıların hizmetinde olduklarını söyledi. Akyazılıların hizmetin en güzeli ve kalitelisine layık olduklarının da altını çizen Demirci, bizde Zabıta Müdürlüğü olarak bu bilinç içinde çalışmalarımızı yapıyoruz ve hemşehrilerimize layık olmaya çalışıyoruz dedi.

İlçenin güvenliği, huzuru ve mutluluğu için Belediyelerin Zabıta Müdürlüklerinin çok önemli birer unsur olduğunu söyleyen Emrullah Demirci, bizim de tek gayemiz var o da, yapmamız gerekenleri en iyi ve en hızlı şekilde yapmaktır. Bu konuda mesai arkadaşlarımın özverili çalışmalarını görünce bende mutlu oluyorum dedi.

Başında olduğu Zabıta Müdürlüğünün Akyazı Belediyesinin önemli bir bölümü olduğunun da altını çizen Emrullah Demirci, mesai arkadaşlarımla birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin hemşehrilerimizin emrinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Başımızdaki büyüklerimizin de fikirlerini alarak çalışmalarımıza yön veriyoruz. Mesai arkadaşlarımın seviliyor ve sayılıyor olmaları işimizi doğru yaptığımızın bir göstergesi olarak değerlendiriyorum. Hem ben hem de mesai arkadaşlarım bu sevgiye ve saygıya layık olabilmek için canla başla çalışıyoruzdedi ve açıklamasını şöyle tamamladı “ Büyüklerimizin vereceği emirler doğrultusunda biz Akyazılı hemşehrilerimizin hizmetindeyiz”

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ