Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 03-07-2018 00:46   Güncelleme : 03-07-2018 00:46

KUZULUKTAKİ KAZADA CAN PAZARI 3 YARALI

Akyazı Kuzuluk Mahallesi D-140 karayolunda meydana gelen kazada

KUZULUKTAKİ KAZADA CAN PAZARI 3 YARALI

Akyazı Kuzuluk Mahallesi D-140 karayolunda meydana gelen kazada otomobil hurdaya döndü içinde bulunan üç kişi yaralı olarak kurtuldu ve kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı.

Kuzuluk İhlas Kaplıca ışıklarından Akyazı istikametine doğru gitmekte olan Şeref S. Yönetimindeki 54 EH 233 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine önce D-140 karayolu kenarında bulunan mermer atölyesi önünde bulunan mermerlere sonra da beton duvara çarparak takla attı ve yuvarlana yuvarlana yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra otomobil ters dönerek durabildi.

Can pazarı yaşandı

Kazada otomobil sürücüsü Şeref S. Otomobil içinde bulunan Murat S. Çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayarak yola savrulurken otomobilin içinde bulunan Emre S. ise araç içinde sıkışıp kaldı. Kazanın duyulmasının hemen ardından kaza mahalline çok sayıda ambulans sevk edildi. Akyazı Belediyesi İtfaiye ekibi de otomobil içinde sıkışıp kalan Emre S.yi kısa sürede sıkıştığı yerden çıkararak Sağlık ekiplerine teslime etti.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar önce Akyazı Devlet hastanesine daha sonra da Sakarya Eğiktim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındılar.


SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ