Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 27-06-2018 21:43   Güncelleme : 27-06-2018 21:43

İLÇE SEÇİM KURULUNDAN AKYAZIYA TEŞEKKÜR

AKYAZI’DA BİR İLK YAŞANDI

İLÇE SEÇİM KURULUNDAN AKYAZIYA TEŞEKKÜR

 

Akyazı İlçe Seçim Kurulu başkanı Hakim Hakan Erkcan basın mensupları ile bir araya gelerek seçimin bir değerlendirmesini yaptı ve böylece Akyazı’da bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

 Huzurlu ve sakin geçen seçim nedeniyle de Akyazılılara ve birlikte çalıştığı İlçe Seçim Kurulu Müdürü Namık Pürçek ile Memure Bedia Gül’le birlikte seçim kurulunu oluşturanlara teşekkür eden Hakim Hakan Erkcan elde edilen başarıda çalışma arkadaşlarının önemli payının olduğunu söyledi.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hakan Erkcan, Akyazı’da 63 bin üzerinde seçmenin 202 sandıkta oy kullandığına dikkat çekerek, bu seçimde 404 Memur, 800 partili üye, 22 bina sorumlusu, 29 hizmetli, 14 şoför, 20 oy torbalarını toplayan görevli, 100’e yakın güvenlik güçleri olmak üzere toplamda bin 390 personelle çalıştıklarını, kendilerine 70 Mahalle Muhtarının da katkı sağladığını söyledi.

Akyazı’da katılımında yüzde 92 oranında olduğunu söyleyen HakimErkcan, bizim işimiz seçimlerin sağlıklı bir şekilde başlatılması ve sonuçlandırılmasıydı. Bizde bu işimizi en küçük bir itiraza bile mahal bırakmadan yerine getirdik. Seçim sonrasında tek bir itirazın bile yapılmamış olmasını bu sözlerime kanıt olarak gösterebilirim dedi ve elde edilen seçim sonuçlarının da ülkemize ve milletimize hayırlı olması temennisinde bulunarak açıklamasını tamamladı.  

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ