Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 27-06-2018 21:19   Güncelleme : 27-06-2018 21:19

BİR VAHŞETİ DE BÜYÜK KÖPEKLER YAPMIŞ

Sakarya Sapanca’da patileri kesilmiş ve sonrasında ölen köpeğin ardından Sakarya

BİR VAHŞETİ DE BÜYÜK KÖPEKLER YAPMIŞ

 

Sakarya Sapanca’da patileri kesilmiş ve sonrasında ölen köpeğin ardından Sakarya Üniversitesinde yavru köpeklerin zehirlenerek öldürülmesinden sonra bunlar insan olamazlar dedirten bir vahşet haberde Akyazı’nın Yağcılar Mahallesinden geldi. Yağcılar Mahallesinde dere kenarında eziyet çektirilerek öldürüldükleri anlaşılan iki yavru köpeğin bulunması ve o köpeklerinde bir hayvan sever tarafından çekilen fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanması üzerine vahşet olayı gün yüzüne çıkmış oldu.

G.G. isimli hayvan severin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şunları yazdı “ Bu yavru köpekler dün yaşıyordu. Bugün bu halde bulundular. Bunu yapanların Allah belasını versin Şerefsizler. Yapanlar mutlaka bulunmalı ve cezalandırılmalıdırlar”

Jandarma olaya el koydu

Vahşetin duyulmasının ardından harekete geçen İlçe Jandarma yetkilileri, olay mahalline giderek incelemelerde bulundu ve olayla ilgili olarak da soruşturma başlattı ve vahşeti sosyal medya üzerinden paylaşan G.G.nin ifadesine baş vurdu. Yavru köpeklerin yapılan incelemesinde büyük köpeklerin diş izlerine rastlanması bu vahşeti büyük köpeklerin yaptığı gerçeğini gösterdi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ