Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 22-06-2018 09:30   Güncelleme : 22-06-2018 09:30

CHP'NİN BU MİTİNGİ ÇOK KONUŞULUR

Akyazı’ya bağlı Balbalı Mahallesinde önceki akşam CHP’li Milletvekili adaylarına

CHP'NİN BU MİTİNGİ ÇOK KONUŞULUR

 

Akyazı’ya bağlı Balbalı Mahallesinde önceki akşam CHP’li Milletvekili adaylarına büyük moral veren bir miting düzenlendi. Ev sahipliğini Balbalı Mahallesi yaparken düzenlenen mitinge civar Mahallelerden de çok sayıda katılım oldu. Abhaz Şurasının da yapıldığı miting alanı kabalık insanlar tarafından tamamen dolduruldu ve bu kalabalık seçime birkaç gün kala CHP’li Milletvekilleri adaylarını sevindirdi, mutlu etti ve büyük moral kaynağı oldu.

BAYRAM HAVASINDA GEÇTİ

Düzenlenen miting bayram havasında geçti. Konuşmalar başlamadan saatler öncesinden alanı dolduran insanlar çalan müzik eşliğinde doyasıya oynama ve eğlenme fırsatı buldular ve birlikte attıkları sloganlarla da Milletvekili adaylarına büyük moral kaynağı oldular.

ADAYLAR TEK TEK KONUŞTU

Kendileri için düzenlenen mitinge erkenden gelen CHP’li Milletvekili adayları alanın girişinde tek sıra halinde durarak kendilerini izlemeyle ve dinlemeye gelenlerle tek tek tokalaşıp hoş geldiniz dediler ve gelenlere teşekkür ettiler.

Mitingde ilk konuşmayı İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu yaptı. Furuncuoğlu Balbalı Mahalle sakinlerine ve alana gelen herkese teşekkür etti. Daha sonra İl Başkanı Erdoğan Isır kürsüye geldi ve İl Başkanı da Balbalı Mahalle sakinleri tarafından gerçekleştirilen ve jesti ve gördüğüm bu kalabalığı ömrümün sonuna kadar unutmayacağım dedi ve herkese teşekkür etti.

Daha sonra Milletvekili adayları adaylık sırasına göre tek tek kürsüye geldiler.  İlk konuşmayı 7.sıra adayı Gözde Nur Yıldız yaptı. Kendisini 6.sıra adayı Aytül Uşaklıgil, 5.sıra adayı Mehmet Derya Bağdat, 3.sıra adayı Elif Yar, 2.sıra adayı Mehmet Selçuk takip etti. Kürsüye son olarak Milletvekili ve Milletvekili 1.sıra adayı Engin Özkoç geldi. Meşale ve havai fişek atışları altında konuşma yerine çıkan Özkoç, siyasetten, ekonomiye ve Ülkenin şu anda bulunduğu konumuna kadar mitinge katılanlara geniş bilgiler verdi ve şunları söyledi “ Özgürlük herşeydir. Özgür değilsen bir hiçsin. Seni seven bir ailen, sevdiğin milletin ve vatanın yoksa bir hiçsin. Öyleyse bir, beraber ve de özgür olacağız. Çocuklarımıza iyi bir gelecek istiyoruz. Birlikte paylaşalım, birlikte halay ç ekelim istiyoruz. Cumhuriyete ve onun temel ilkelerine ihanet edenleri asla sevmiyoruz. Biz ne Amerika, ne Rusya diyoruz biz bağımsız Türkiye Cumhuriyeti diyoruz.”

Diyaneti CHP kurdu. İmam Hatip Liselerini CHP açtı diyen Özkoç Cumhurbaşkanını da şöyle yüklendi “ Genel Kurmay Başkanı Başbuğ’u bir iftirayla 6 yıl hapis yatırdın. Ona kumpas kuran savcıyı Adil Öksüz’ü yurt dışına kaçırttın. 15 Temmuz’da 250 şehit verdik. Burada kalkışmacılar kadar sende suçlusun. Bizi bütün dünyayla düşman yaptın. Düş artık yakamızdan”

Engin Özkoç refah içinde güçlü bir Türkiye istiyoruz. Herkese eşit hak, hukuk ve adalet istiyoruz. Bunu tesis etmek içinde göreve talibiz dedi ve hepinizin oyunu bekliyoruz dedikten sonra da adayları tek tek takdim etti ve alkışlar arasında da konuşmasını tamamladı.

Düzenlenen mitinge katılan misafir Milletvekili adayı da vardı. Düzce CHP Milletvekili 1.sıra adayı Zafer Sever’de Özkoç’tan önce kürsüye gelerek konuşmasını yaptı ve o da Sakarya’dan aday olan arkadaşlarına ve özellikle de Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için oy istedi.

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ