Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 22-06-2018 09:21   Güncelleme : 22-06-2018 09:21

ASFALT YAMAYA DEVAM

5 yıldan beri tamamlanamayan alt yapı çalışmaları nedeniyle

ASFALT YAMAYA DEVAM

 

5 yıldan beri tamamlanamayan alt yapı çalışmaları nedeniyle Akyazı’nın Kuzuluk Mahalle sakinlerinin sıkıntıları bir türlü bitmek bilmiyor. Bir taraftan yolların bozukluğu, diğer taraftan alt yapı çalışmalarının bir yer bitirilmeden başka bir yere atlanmasının verdiği sıkıntılar Mahalle sakinlerinin sabrını taşıran hususlar olarak görünüyor.

Kuzuluk Mahalle sakinleri 24 Haziran’da yapılacak olan Genel seçimler münasebetiyle alt yapının tamamlanacağı ve bozuk olan yollarının asfaltlanmasını beklerken, seçime birkaç gün kala çok bozuk olan yerlerde yama çalışması yapıyor olmaları Mahalle sakinlerinin adeta sabrını taşırdı.

Belediye yetkilileri bizimle dalga mı geçiyor diye soran Kuzuluk Mahalle sakinleri bizler yollarımızın asfalt yapılmasını beklerken bakıyoruz ki yama yapılıyor. Bu durum bizim psikolojimizi bozuyor. Biz Belediye yetkililerinin bu sorunumuza artık çare bulmalarını ve bizi bu sıkıntılardan kurtarmalarını bekliyoruz diyerek hem Büyükşehir Belediyesini hem de Akyazı Belediyesini önce ciddiyete sonra da sorunları çözmeye davet ediyorlar.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ