Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 20-06-2018 16:57   Güncelleme : 20-06-2018 16:57

DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDİYOR

Gazeteci Kenan Certel ile Denizbank Adapazarı

DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDİYOR

 

Gazeteci Kenan Certel ile Denizbank Adapazarı Şube Müdürü Mehmet Arıcı arasında ki yıllara dayanan dostluğumuz aynı düzeyde devam ediyor.

Banka Müdürü Mehmet Arıcı’nın uzun yıllar AK Bank Akyazı Şube Müdürü olarak görev yaptı ve bu görevi süresinde Akyazılılarla kurduğu güzel iletişim sonucu kendini sevdirmeyi başardı. Bankalarla fazla işimiz olmamasına rağmen Müdür Arıcı'yla olan dostluğumuzun başlangıcı uzun yıllara dayanır. Saygılı davranışları benimle kendisi arasında güçlü bir bağın oluşmasına neden olmuştur. AK Bank Şube Müdürlüğü yaptığı günden bugüne kadar bu dostluğumuz düzeyli bir şekilde sürüyor..

Geçtiğimiz günlerde kendisini  Denizbank sakarya şubesinde ziyaret ederek eski günleri yad etme imkanı bulduk. Güzel bir sohbet oldu. Akyazıda yakın dostlar edindiğini belirten Müdür Arıcı  Kenan Bey de onlardan biri. Bugün beni ziyarete geldi çok memnun oldum. Ben de fırsat buldukça Akyazı’ya gider dostlarımla hasret gideririm dedi ve yaptığı ziyaret içinde Kenan Certel’e teşekkür etti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ