Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 14-06-2018 21:19   Güncelleme : 14-06-2018 21:19

AKYAZI VE SAKARYA BASINI ÖZYILMAZ’IN İFTARINDA BULUŞTU

Yenigün Gazetesi Akyazı temsilcisi Salim Özyılmaz 6.iftarını Karapürçek Mesudiye Mahallesinde bulunan

AKYAZI VE SAKARYA BASINI ÖZYILMAZ’IN İFTARINDA BULUŞTU

 

Yenigün Gazetesi Akyazı temsilcisi Salim Özyılmaz 6.iftarını Karapürçek Mesudiye Mahallesinde bulunan ve İşletmeciliği Murat Bilgin tarafından yapılan Mavi Konak Restoran da verdi. Özyılmaz tarafından verilen iftar yemeği Akyazı ve Sakarya basınını buluşturdu.

Salim Özyılmaz ve kardeşi Bahar Özyılmaz’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Sakarya basınından Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Yenihaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sezai Matur, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkan Vekili ve Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nedim Müjdat Çetin, RATED Başkanı Remzi Adıyaman, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Uygun, RATED Kurucu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Büyü, Yenigün Gazetesinin acar Muhabiri Akın Erden,  Hendek basınından YeniŞafak Gazetesi sahibi Ahmet Çileci, Akyazı basınından Yenihaber Gazetesi Akyazı Temsilcisi Kenan Certel, Akyazı Net sahibi ve DHA Akyazı temsilcisi Alaattin Onur, Radyocu ve Sunucu Remzi Armağan, Akyazı Net Editörü Davut Kaya katılırken, Akyazı’nın bir önceki Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Emekli İmam Hatip ve bir önceki AK-BELDE A.Ş. Genel Müdürü Osman Aydın, Bilgisayar denildiğinde ilk akla gelen isim olan Muhsin Certel,  basın ve başarılı sporcuların dostu olarak bilinen bir müddet önce kapattığı Gözde Pizza Restoranda İşletme sahipliği yapan Vedat Kılıç, Akyazı Net sahibi Alaattin Onur’un eşi Gülay Onur ve Gazeteci Taner İltaş’ın annesi Gülten İltaş Özyılmaz kardeşlerin daveti üzerine iftar yemeğine katılan isimler oldular.

Neşe içinde yenilen iftar yemeğinin bitiminden sonra Emekli İmam Hatip Osman Aydın tarafından yapılan duanın ardından konuşan iftar sahibi Yenigün Gazetesi Akyazı Temsilcisi Salim Özyılmaz, Özyılmaz kardeşler olarak yaptığımız iftar davetimize icabet etmeniz bizi onurlandırmış gururlandırmış ve mutlu etmiştir. Şu anda burada Sakarya, Hendek ve Akyazı’nın duayen tabir edilen basın mensupları bulunuyorlar. Meslektaşlarımızın dışında basın dostları olarak değerlendirdiğimiz isimler ve hanımefendiler de var. Bu ekibi bir araya getirmek o kadar kolay bir iş değildir. Özyılmaz kardeşleri kırmayarak iftarımıza katılan siz değerli misafirlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum ve Allah ömür vermişse seneye Ramazanda tekrar birlikte olmayı umut ederek sizlere en derin sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

Katılımcılarda konuştu

İftar yemeğinde Özyılmaz’dan sonra sırasıyla Yaşar Yazıcı, Sezai Matur, Nedim Müjdat Çetin, Remzi Adıyaman, Murat Uygun, Zafer Büyü, Kenan Certel, Ahmet Çileci ve Remzi Armağan’da birer konuşma yaptılar ve bu iftara katılımı birlikteliğin en somut örneği olarak değerlendiriyoruz dediler ve davet veren Özyılmaz’a teşekkür ettiler.

Takdir belgesi verildi

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Yaşar Yazıcı, Sezai Matur, Nedim Müjdat Çetin, Remzi Adıyaman, Murat Uygun, Zafer Büyü, Ahmet Çileci, Osman Aydın ve Vedat Kılıç’a  Akyazı’da görev yapan gazeteciler Salim Özyılmaz, Kenan Certel ve Alaattin Onur ile Radyocu ve Sunucu Remzi Armağan tarafından hazırlanan ve imzalanan takdir belgesi takdim edildi. Bu arada Radyocu ve Sunucu Remzi Armağan’a da sunuculuk yaparken sık sık Akyazı’nın ismini kullanarak tanıtımında aktif rol üstlenmesi nedeniyle takdir belgesi verildi.

Salim Özyılmaz, takdir belgelerinin verilmesinde Sakarya ve Hendek basınının Akyazı’nın tanıtımına yönelik

Güzel gece birlikte söylenen şarkılarla son buldu

Güzel başlayan ve güzel sona eren İftar, yemeğin yenmesi, çay ve kahvelerin içilmesinin ardından Kenan Certel’in çaldığı mandolin eşliğinde Remzi Adıyaman ve yine Kenan Certel’in solist olarak söyledikleri şarkı ve türkülere yemeğe katılanların tamamının eşlik etmesi ile son buldu.

İşletme sahibine teşekkür edildi

Verdiği iftar yemeğinde yenilen yemeklerin lezzetli olması, ağırlamada ve ikram sırasında en küçük bir aksaklığın yaşanmaması nedeniyle Salim Özyılmaz, İşletme sahipleri Cengiz ve Murat Bilgin kardeşlerle, mutfakta bulunan ustalardan servis yapanlarla birlikte restoranda çalışan herkese gösterdikleri hassasiyet için teşekkür etti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ