Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 14-06-2018 03:41   Güncelleme : 14-06-2018 03:41

S.A.B.A.H. VE TRAC HENDEK GÜREŞ İHTİSASIN İFTARINDA

Sakarya’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından S.A.B.A.H ve TRAC Hendek

S.A.B.A.H. VE TRAC HENDEK GÜREŞ İHTİSASIN İFTARINDA

 

kSakarya’nın önemli sivil toplum kuruluşlarından S.A.B.A.H ve TRAC Hendek Güreş İhtisas Kulübünün düzenlediği İftar yemeğine birlikte katıldılar.

Hendek Güreş İhtisas Kulübü tarafından geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Hendek Belediyesi Uludere Sosyal Tesislerinde kuruldu. Çok sayıda davetlinin katıldığı iftar sofrası programına kulüp bünyesinde faaliyet gösteren sporcular, antrenörler, ilçemizdeki tüm spor kulüplerinin temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum örgütü temsilcileri, geçmişte ilçe spor kulüplerinde hizmet veren ve spora büyük emekleri geçen yöneticiler, sporcularımızın aileleri katıldılar.

Birlikte yapılan İftarın ardından bir teşekkür konuşması yapan  kulüp başkanı Harun Kaynak; “ Bizler uzun bir yola çıktık bu yolda bütün sporcularımız kendi mezrasında  vatanına, bayrağına, ezanına sadık bireyler  olarak eğitimli bir şekilde yetişiyorlar.  Kulübümüzün kurucu başkanı olan ve kulübümüzü bu günlere getiren değerli vekilimiz sayın Ali İnci’de aramızdalar. Kendileri  bu bayrağı bizlere teslim etti ve bizlerde  bu bayrağı daha yükseğe çıkarmak adına üzerimize düşeni yapmanın gayreti ve çalışması içerisindeyiz.  Bugün 81 vilayet içerisinde bir ilçe belediyesi spor kulübü olarak yıldız timsali parlıyoruz. Gençlerde ve büyüklerde takım halinde birinciliklerimiz mevcut ve bu başarı hergün daha ileriye taşınıyor. Bugün dünya şampiyonalarında söz sahibi bir kulübüz. “ diyerek yakında başlayacak olan dünya kupası şampiyonasına gidecek olan sporcularımızı kürsü önüne davet eden başkan Kaynak; “ işte ilçemizi dünya şampiyonasında temsil edecek kardeşlerimiz. Bunlar ilçemizin gururu kardeşlerimizdir. Onlara  bu müsabakalarda başarılar diliyoruz” dedi.

 Sayın vekilimiz her dakika bizimle

   Kaynak, başarıların kolay kazanılmadığını vurgulayarak; “ Hendek Güreş İhtisas Kulübü olarak bizler sadece ferdi spor dallarında değil  takım sporlarında da söz sahibiyiz.  İnşallah sizlerin destekleriyle Hendek dünyanın zirvesinden inmeyecek “diyerek sözü kulübün kurucu başkanı Ali İnci’ye getirerek;  “sayın vekilimiz Ali İnci her spor müsabakası öncesi bizleri arayarak gelişmeler hakkında bilgi alıyor, yüklendiği misyonun yakın takipçisi oluyor. Bugün kulübümüz sporcuları takım halinde Türkiye şampiyonu oldular. Bu başarılar küçümsenemez , her türlü imkana sahip olan ülkemizde bütün büyükşehirlerin önünde mütevazi imkanları ile spor kulübümüzün kazandığı bu başarılar bir rekordur” sözleri katılımcıların alkışları ile destek buldu.

Dışlandık, sürüldük ama hiç küsmedik

   Kürsüye gelen Sakarya AK Parti milletvekili adayı Ali İnci’de katılımcılara hitaben yaptığı konuşmasında  vatandaşlardan destek istedi İnci, “ bu akşam burada  Hendek Güreş İhtisas Kulübümüzün geleneksel hale getirdiği bir iftar programında daha birlikte olmanın sevincini yaşıyoruz. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum, tutmuş olduğunuz oruçlarınızı Allah kabul eylesin” diyerek başladığı konuşmasında; “  Biz bu yola çıktığımızda önce Hendek sonra Sakarya diyerek yola çıktık. Bunu başardık elhamdülillah daha sonra öğretmenliğim döneminde bunu sürdürdük. İlerleyen süreçte ot minderlerde şampiyonlar yetiştirdik. “ diyen İnci geçmişte siyaseten yaşadığı tecrübeleri vatandaşlarla paylaşan İnci; “ geçmişte sürüldük, uzak yerlerde göreve zorlandık ancak küsmedik ve bizi sürenlere dedikki  ( bu koltukları sizin altınızdan alacağız) inandık ve başardık.  Daha sonra çok sevdiğim spor dalını Hendek’imin tümüne yaydık.

Olimpiyatlarda derece bekliyorum

Adını yalnız Sakarya’da, yalnız Marmara bölgesinde , yalnız Türkiye genelinde değil tüm Avrupa ve dünyada söz ettirir duruma taşıdık elhamdülillah.”diyen İnci takım sporcularından olimpiyat şampiyonasında derece beklediğini ifade etti. İnci kulüp olarak sadevce bireysel sporlarda değil takım halindeki spor dallarında da başarılara uzandıklarından övgüyle bahsetti.

Sakaryaspor önümüzdeki yıl hakettiği yere gelecektir

İnci; “ Şu anda yalnız Hendek değil, Sakarya’nın tümündeki gençler benim için önemli. Sakarya sporda benim için çok önemli. Allah nasip ederse inşallah önümüzdeki yıl  Sakaryaspor hakettiği yerde olacaktır” dedi.  Bu dugu ve düşüncelerde gelecek Ramazan bayramınızı kutluyorum.  24 Haziran’da sporun içinden gelen anneler ve babalar olarak hangi siyasi partiden olursanız olun  bu derce mücadele etmiş bir kardeşiniz olarak  AK Partinin beşinci sırasından milletvekili adayıyım. Desteğinizi beklediğimi ifade eder, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum, afiyet olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ