Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 20-12-2017 14:28   Güncelleme : 20-12-2017 14:28

ÇALIKOĞLU AKYAZI ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI OLDU

Soyhan Sofuoğlu’nun Ülkü Ocakları İl Başkanlığına atanmasıyla boşalan

ÇALIKOĞLU AKYAZI ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI OLDU

Soyhan Sofuoğlu’nun Ülkü Ocakları İl Başkanlığına atanmasıyla boşalan ve o günden beri Oğuzhan Dertli tarafından vekaleten yürütülen Akyazı Ülkü Ocakları Başkanlığına İbrahim Çalıkoğlu getirildi.

İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Oğuzhan Dertli, değerli başkanımız Soyhan Sofuoğlu’nun İl Başkanlığına atanmasından sonra devir aldığım ve vekaleten yürüttüğüm Ülkü Ocakları Akyazı İlçe Başkanlığı görevimi şimdi değerli arkadaşım ve ülküdaşım İbrahim Çalıkoğlu’na devrediyorum. Kendisine yeni görev inde üstün başarılar diliyorum dedi.

İbrahim Çalıkoğlu’da devir töreninde yaptığı konuşmada üstlendiğim şerefli görevimi en iyi şekilde yerine getirebilmek için arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın dedi.

Yıllarca Ülkü Ocakları Akyazı İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürütürken Ülkü Ocakları İl Başkanlığına atanan Soyhan Sofuoğlu’da devir teslim töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi “ Akyazı Ülkü Ocakları bir kaledir. Bu kalenin içinde olan kardeşlerim kendilerine tevdi edilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla çalışır. Bugün bu kutsal göreve atanan kardeşim İbrahim Çalıkoğlu’da aynı şekilde çalışacak ve üstlendiği görevi başarıyla yerine getirecektir. Bu atama ülkücülerimiz için hayırlı olsun”

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ