Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 18-12-2017 22:34   Güncelleme : 18-12-2017 22:34

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA KAYYUM ATANDI

İki kez evlenen ve ilk eşinden 4 ve ikinci eşinden de bir kız çocuğu babası

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA KAYYUM ATANDI

İki kez evlenen ve ilk eşinden 4 ve ikinci eşinden de bir kız çocuğu babası olan Akyazı’ya Bahattin Furuncuoğlu erkek çocuk isteği başını belaya soktu.

Türmenistan uyruklu bir kadının doğan erkek çocuğunu alan ve nüfusuna kayıt ettiren Bahattin Furuncuoğlu’nun, ikinci eşinden ayrılıp ilk eşine geri dönmesi üzerine ikinci eşi Bahattin Furuncuoğlu’nu evlat edindiği ve nüfusuna kayıt ettirdiği çocukla ilgili olarak şikayette bulundu ve dava açtı. Açılan davanın sonunda Mahkeme şu anda 6 yaşında olan erkek çocuk için kayyum ataması yaptı.

Evlat edinip nüfusuna kayıt ettirdiği erkek çocuğa Mahkeme tarafından kayyum atanması ile şok olduğunu söyleyen Bahattin Furuncuoğlu, tuhaf geliyor ama bu bir mahkeme kararı. Atanan kayyum çocuğa bakacaksa ben ona her türlü yardımı yapmaya hazırım açıklaması yaptı.

 

Şikayette bulunan ikinci eş ise Türkmenistan uyruklu kadından alınan erkek çocuğuna o günlerde annesi bakamıyordu. Aradan 6 yıl geçti şimdi durum değişmiş olabilir. Ben çocuk gerçek annesine verilsin isteğimden dolayı böyle bir şikayette bulundum açıklaması yaptı.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ