Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 15-12-2017 14:42   Güncelleme : 15-12-2017 14:42

KOOPERATİFLERDEN HİKMET ÖZGÜR’E DESTEK SÖZÜ

Akyazı’da faaliyetlerini sürdürmekte olan Otobüs ve Minibüs Kooperatifleri

KOOPERATİFLERDEN HİKMET ÖZGÜR’E DESTEK SÖZÜ

Akyazı’da faaliyetlerini sürdürmekte olan Otobüs ve Minibüs Kooperatifleri başkan ve yöneticilerinden oluşan bir heyet bağlı oldukları Odaları Şoförler Odasına giderek başkanları Hikmet Özgür’e bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette konuşan Kooperatif Başkanları 2018 yılının başından itibaren başlayacak olan Oda seçimlerinde kendisini tekrar başkan olarak görmek istediklerini söyleyerek Hikmet Özgür’e aday ol baskısı yaptılar.

Yapılacak olan seçimde Hikmet Özgür’ü destekleyeceğimizi şimdiden açıklıyoruz diyen Kooperatif başkan ve yöneticileri bizler Odamız başkanının verdiği hizmetlerden memnunuz. Bir dönem daha başkan olması için toplanıp kendisini ziyaret ettik. Sağ olsun kendiside bizi kırmadı ve tekrar aday olacağını bizlere söyledi açıklaması yaptılar.

Şoförler Odası Başkanı Hikmet Özgür’de Kooperatif başkanları ve yönetim kurul üyelerinin yaptıkları ziyaretten son derece memnun kaldığını belirterek, bana ve arkadaşlarıma vereceklerini söyledikleri destek için şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum. Yapılacak olan kongrede tekrar başkanlığa aday olacağım dedi.

2018 yılının başından itibaren başlayacak olan SESOB’a bağlı Oda kongrelerinde Akyazı Şoförler Odası Başkanlığı için şu ana kadar Akmeşe Turizm İşletme sahibi Osman Akmeşe ile Selim Kalyoncu’da başkanlık için aday olacaklarını açıklamışlardı.

Akyazı Şoförler Odası seçimlerinin çok adaylı ve heyecanlı geçmesi bekleniyor.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ