Akyazı Güncel
Giriş Tarihi : 13-12-2017 14:39   Güncelleme : 13-12-2017 14:39

AKYAZI HENDEK ARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI BAŞLIYOR

Akyazı ve Hendek Şoförler Odası başkanları tarafından ortak olarak

AKYAZI HENDEK ARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI BAŞLIYOR

Akyazı ve Hendek Şoförler Odası başkanları tarafından ortak olarak 13.01.2017 tarihinde UKAME’ye yapılan müracaat iki İlçenin Belediye başkanları, yine iki İlçenin Jandarma ve Emniyet Müdürleriyle iki İlçenin Şoförler Odası başkanlarından oluşan alt kurulun uygun görmesi üzerine uygun görülen kararın kabul edilmesi için gönderildiği üst kurul tarafından onaylanması üzerine Akyazı Hendek arasında yolcu taşımacılığı başlatılıyor.

Onaylanan karara göre önümüzdeki günlerde başlayacak olan yolcu taşımacılığının güzergahı Akyazı-Çamlıca ve Hendek yol güzergahı olacak. Her iki Oda başkanı alt yapının tamamlandığını ve yolcu taşınmasına birkaç gün içinde başlanacağı müjdesini verdiler.

 

Akyazı Şoförler Odası Başkanı Hikmet Özgür, vatandaşın bize aktardığı sorunu çözmenin ve onlara bir kez daha istedikleri gibi hizmet etmenin mutluluğu içindeyiz. Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum açıklaması yaptı. Özgür açıklamasının son bölümünde ise şu bilgileri verdi “ Yeni açılan Akyazı Devlet Hastanesi önünde açılacak olan durakta 7 taksinin çalışmasına yönelik gerekli izin alınmış ve alınan bu izin komisyon tarafından onanmıştır. Önümüzdeki günlerde durakta çalışacak olan 7 taksiyle ilgili olarak ihale yapılacaktır”

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ