Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 02-12-2017 22:22   Güncelleme : 02-12-2017 22:22

KİCK BOKSCULAR NEFESLERİ KESTİ

İlk etabı Bolu’da yapılan kulüpler ligi Kick Boks ikinci etap maçları

KİCK BOKSCULAR NEFESLERİ KESTİ

İlk etabı Bolu’da yapılan kulüpler ligi Kick Boks ikinci etap maçları Akyazı Atatürk spor salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başlayan müsabakalara Sakarya, Bilecik, Zonguldak, Bolu, Kocaeli, Kayseri, Bartın, Bursa, İstanbul, Düzce, Ankara, Eskişehir ve Kastamonu olmak üzere 13 İl’den gelen 470 Kick Boks’un ustaları ve yarınlara umutla bakan sporcuları katıldı. 20 hakemin görev yaptığı maçları izlemeye Akyazı Atatürk spor salonuna gelenler yapılan müsabakaları adeta nefeslerini tutarak izlediler. Özellikle küçük Kick Boksçuların müsabakaları büyüklerine göre daha hareketli ve bol tekmelerin ve yumrukların atıldığı maçlar oldu.

Akyazı Atatürk spor salonunda yapılan kulüpler ligi 2.etap müsabakalarını ilgiyle izleyenler arasında geçtiğimiz günlerde Macaristan’ın Budapeşte şehrinde yapılan ve büyükler kategorisinde Dünya üçüncüsü olma başarısı gösteren Fatma Beyza Önçakar’da vardı. Önçakar’ın müsabakaları izlediğini gören Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel şampiyonu bir kez daha tebrik ettiler ve başarılarının devamı temennisinde bulundular.

Akyazı Atatürk spor salonunda gerçekleşen kulüpler ligi ikinci etap Kick Boks müsabakalarında sporculara hitaben konuşan Akyazı  Belediye başkanı ve turnuvanın sponsoru Hasan Akcan, kendisinin de sporcu kimliği olduğunu belirtti ve sporcuların anne ve babalarına da hem siz hem bizler çocuklarımıza sahip çıkalım ki,  yarınlarımızı emanet edeceğimiz o çocuklarımız iyi ve ahlaklı yetişsinler dedi ve tüm sporculara başarı dileğinde bulundu. Konuşmasının ardından Hasan Akcan’a lig başkanı ve Bolu İl temsilcisi Derviş Erdoğan tarafından günün anısına bir plaket takdim edildi.

Kick Boks İl temsilcisi Hayri Ad ve Sakarya Bölge antrenörü ve Federasyon temsilcisi Seydi Gökpınar’ın ev sahipliği yaptığı turnuva’yı Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, üseyin Genç, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü

 

Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Fatih Çelikel, Belediye Başkan Yardımcısı Mhemet Çakmak, Akbalık güreşlerinin gelecek yıl ki ağası Mehmet Öztürk ve kabalalık seyirci izledi.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ