Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 27-11-2017 16:23   Güncelleme : 27-11-2017 16:23

KUZULUKS POR DOLUDİZGİN

Sakarya 1. Amatör lig C grubunda mücadele etmekte olan KUZULUKSPOR, oynadığı

KUZULUKS POR DOLUDİZGİN

Sakarya 1. Amatör lig C grubunda mücadele etmekte olan KUZULUKSPOR, oynadığı 8 maç sonunda topladığı 19 puanla grubun liderliğini elinde bulunduran 20 puanlı KOC AALİ SAHİLSPORUN bir puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

Yılların tecrübeli oyuncusu, efendiliği ve oynadığı futbolla Akyazı’ya önemli katkılar sağlayan Yusuf Demirbaş’ın önderliğinde ve de genç bir kadro ile lige başlayan KUZULUKSPORUN elde ettiği bu başarının altında birlik, beraberlik ve kenetlenme yatıyor.

Kulüp başkanı Yusuf Çokal kıt imkanlarımıza rağmen bulunduğumuz ligde başarılıysak bunu el ve gönül birliği içinde olmamıza bağlıyorum diyerek takımı hakkında en net ifadeyi kullanmış oluyor. Kulüp başkanı Çokal bizim için aldığımız sonuçlar kadar futbolu kurallarına göre oynamak, sportmence mücadele etmek ve özellikle de gelen misafirlerimize hak ettiği sevgiyi ve saygıyı göstermek de önemlidir diyor başka bir şey söylemiyor.

 

KUZULUKS POR haftayı üç puanla kapatan takımlar arasında. Bu hafta Çamlıca Beldespor’la deplasmanda oynadığı maçı 3-1 kazandı. Takımın üç golünü de İsmail Kalyoncu attı. Böylece Kalyoncu bu maçta attığı üç golle üçüncü kez hat-trick yapması ve attığı gollerle takımına katkı sağlaması dikkat çekti. 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ