Akyazı Siyaset
Giriş Tarihi : 23-11-2017 14:18   Güncelleme : 23-11-2017 14:18

CHP KONGRESİ 5 ARALIKTA YAPILACAK

Mahalle delege tespitlerini tamamlayan CHP Akyazı’da kongre için geri sayım başladı

CHP KONGRESİ 5 ARALIKTA YAPILACAK

Mahalle delege tespitlerini tamamlayan CHP Akyazı’da kongre için geri sayım başladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe başkanı Recep Furuncuoğlu,  CHP Akyazı İlçe kongresinin 5 Aralık Salı günü saat 14.00 de Kılıçoğlu düğün sarayında yapılacağını söyledi.

Herkesi bekliyoruz

5 Aralık Salı günü yapacakları kongrenin önemli bir kongre olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Recep Furuncuoğlu, kongrelerine Milletvekilleri Engin Özkoç, İl Başkanı Ayça Taşkent ve İl yönetimi ile İlçe başkan ve yönetimleri başta olmak üzere kalabalık davetlinin katılmasını beklediklerini söyledi ve Akyazılılara da önem verdiğimiz kongremize katılın misafirimiz olun çağrısında bulundu.

Basın kuruluşlarını ziyaret ediyor

 

Demokrasimizin olmazsa olmazlarından biri ve önem bakımından ilk sıralarda yer alanlardan birinin de basın olduğunun altını çizen CHP Akyazı İlçe Başkanı Recep Furuncu, siyasiler olarak yaptığımız çalışmalarımızı kamuoyuna yansıtacak olan basındır. CHP olarak biz basının güçlü olmasını istiyoruz. Onlar güçlü olmalılar ki, biz de çalışmalarımızı kamuoyuna güçlü bir şekilde duyuralım dedi ve yapacakları kongreye Akyazı’da görev yapan tüm basın mensuplarını davet etti.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ