Akyazı Asayiş
Giriş Tarihi : 21-11-2017 21:14   Güncelleme : 21-11-2017 21:14

BAŞKANLAR SBEÇİMİ BEKLİYOR

SESOB’a bağlı Odaların seçimleri Ocak 2018 ayından itibaren başlıyor.

BAŞKANLAR SBEÇİMİ BEKLİYOR

SESOB’a bağlı Odaların seçimleri Ocak 2018 ayından itibaren başlıyor. Oda başkanları seçim tarihlerine zaman olmasına rağmen şimdiden kolları sıvayıp çalışmaya başladılar bile.

Akyazı’da SESOB’a bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmekte olan Oda sayısı 8. Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Curoğlu yapılacak olan kongrede tekrar aday olmayacağını açıklayan tek Başkan. Diğer Odaların başkanları ise Ocak ayı içinde yapılması muhtemel olan kongrelerde tekrar aday olacaklarını açıklamakta sakınca görmüyorlar.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Üstün ile Gıda Maddeleri Odası Başkanı Mustafa Demiralay da tekrar göreve talip olduklarını açıklayan isimler arasında yerlerini almış durumda. Her iki başkana şu ana kadar rakip çıkmış değil. Kısaca iki başkan da rahat bir ortamda ve tek listeyle seçime girecekler gibi görünüyor. 

 

İki Oda başkanı yaptıkları açıklamalarda çalışmaları ve yapılacak olan kongrelerle ilgili bilgiler verdiler. Her iki başkanın ortak noktası göreve bir kez daha talip olmak istedikleriydi. Başkanlar göreve geldikleri günden bugüne kadar genel kurullarda üyelerine verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğu içinde olduklarını belirterek, bazı yapmayı düşündüğümüz çalışmalarımız var. Onları yapabilme adına yapılacak olan genel kurulda tekrar aday olmak istiyoruz açıklaması yapmayı da ihmal etmediler.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ