Akyazı Spor
Giriş Tarihi : 20-11-2017 23:03   Güncelleme : 20-11-2017 23:03

KUZULUKSPOR GEYVE BAYATA PATLADI

Geçen hafta deplasmanda Ç.Bekirpaşa’ya 4-0 gibi farklı bir skorla yenilen

KUZULUKSPOR GEYVE BAYATA PATLADI

Geçen hafta deplasmanda Ç.Bekirpaşa’ya 4-0 gibi farklı bir skorla yenilen Kuzulukspor, bu hafta sahasında ağırladığı Geyve Bayatspor’a adeta patladı ve maçı 6-2 kazanmayı bildi.

Kuzuluk suni çim sahasında oynanan ve Tayfun Güz’ün yönettiği maçta Kuzuluksporlu İsmail Kalyoncu attığı üç golle hattrick yaparken diğer golleri ise Fatih Cır, Fatih Ulusoy ve Uğur Aslan attı.

Ligde sadece tek yenilgisi bulunan ve topladığı 16 puanla 19 puanlı lider Kocaali Sahilspor’un  ensesine yapışan Kuzulukspor’da hedef önce centilmence mücadele sonra galibiyet ve şampiyon olmak olarak belirlendi.

Kuzulukspor’un efendi Başkanı Yusuf Çolak, sürekli söylediğim bir şey var o da, Kuzulukspor geçmi sezonda olduğu gibi bu sezonda da bu ligin en centilmen takımı olma yolunda kararlıdır. Bizim için galibiyet ne kadar önemliyse centilmenlik, sportmence mücadele ve özellikle de sahamıza gelen takımlara ve onların yöneticilerine güzel ev sahipliği yapmakta o kadar önemlidir dedi.

Alt yapıya önem verdiklerini ifade eden ve bu hafta oynadığımız G.Bayat maçında 5 genç kardeşimize forma şansı verdik onlarda verilen bu şansı çok iyi değerlendirdi diyen Kuzulukspork başkanı Yusuf Çolak, amacımız yukarıda da belirttiğim gibi oynadığı futbol, oyuncularımızın saha içinde ki mücadelelerde gösterdikleri centilmen davranışlarla seyredenlerin beğenisini kazanan bir takım oluşturmaktır. Bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz diyerek duygularını dile getirdi.

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ