Akyazı Magazin
Giriş Tarihi : 20-11-2017 22:38   Güncelleme : 20-11-2017 22:38

ACELLE'DEN SULTANPINARINA YÜRÜDÜLER

Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediyesi ve Akyazı İlçe Gençlik ve Spor müdürlüğü tarafından

ACELLE'DEN SULTANPINARINA YÜRÜDÜLER

 Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediyesi ve Akyazı İlçe Gençlik ve Spor müdürlüğü tarafından “Sağlıklı olmak için sende yürü” sloganı ile organize edilen Acelle yaylasından Sultanpınar yaylası arasındaki 12 Km.lik doğa yürüyüşü hafta sonunda halkın ve öğrencilerin de katılımı ile gerçekleştirildi.

  

Yürüyüşe Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Kemal Aksakal, İlçe Gençlik ve spor Müdürü AdemAltun İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı Müftüsü İzzet Şener, Zabıta Personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Acelle yaylasına araçlarla gidildi

 

Düzenlenen yürüyüşü katılmak isteyenler Cumartesi günü sabah saat 08.00 de Belediye hizmet binası önünde toplandılar. Belediye tarafından hazırlanan araçlara binen yürüyüş severler yürüyüşün başlangıç noktası olan Acelle yaylasına ulaştılar..

 

Yürüyüş muhteşem bir doğada yapıldı

 

Acella yaylasında başlayan yürüyüş 6 Km. sonunda Sultanpınar yaylasında son buldu. Sultanpınar yaylasına ulaşan yürüyüşçüler burada Belediye Zabıtasında görevli sporcuların nezaretinde kültürfizik eşliğinde spor yaptılar. Yapılan spor sonrası biraz dinlenen yürüyüş severler daha sonra müthiş doğa güzelliklerini ölümsüz kılmak için telefonları ve yanlarında getirdikleri makinelerle fotoğraf çektiler.

 

Belediye’den katılımcılara kahvaltı ikramı

 

Akyazı Belediyesi tarafından yürüyüşe katılan tüm vatandaşlara çeşitli yiyeceklerden oluşan sabah kahvaltısı ikramı yapıldı. İkramdan sonra bulunulan alanın güzelliklerini büyük bir mutluluk içinde gezen yürüyüş severler daha sonra yürüyüşün başlangıç noktası olan Acelle yaylasına geri döndüler ve burada kendilerini bekleyen araçlara binerek Akyazı’ya geri döndüler.

 

Sağlık ekipleri tetikteydi

Yapılan doğa yürüyüşünde Toplum Sağlığı Merkezi Müdürlüğüne bağlı sağlık ekipleri ve ambulans yürüyüş boyunca yürüyüşe katılanlara eşlik etti. Yürüyüş boyunca hiçbir olumsuzluğun ve sağlık sorununun yaşanmaması yürüyüşü düzenleyenleri sevindirdi.

Kimler katıldı

Yürüyüşe Kaymakam Ömer kalaylı, Belediye Başkanı Hasan Akcan, J.Komutanı Binbaşı Mustafa Hekimoğlu, Gençlik ve Spor Müdürü Adem Altun, İlçe Müftüsü İzzet Şener, Belediye personeli ve kalabalık yürüyüş sever katıldı.

 

 

 

 

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ