Vefat
Giriş Tarihi : 14-11-2017 13:21   Güncelleme : 14-11-2017 13:21

CİNAYET KURBANLARI TOPRAĞA VERİLDİLER

Geçtiğimiz Cumartesi günü Akyazı’nın Kumköprü Mahallesinde

CİNAYET KURBANLARI TOPRAĞA VERİLDİLER

Geçtiğimiz Cumartesi günü Akyazı’nın Kumköprü Mahallesinde kurşunların hedefi olan ve olayda hayatlarını kaybeden baba ve kızı dün gözyaşı ve dualarla son yolculuklarına uğurlandılar.

Olay nasıl olmuştu

Cumartesi günü Ramazan Ö. ayrıldığı eşi Meryem Rençber’in evine giderek hem es ki eşini hem de eski eşinin babası İlhami Rençber’i tüfekle vurmuş, Meryem Rençber olay yerinde, babası İlhami Rençber’de kaldırıldığı Akyazı Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Olay sonrası katil zanlısı Ramazan Ö. ise Jandarmaya gidip teslim olmuş ve çıkarıldığı mahkeme tarafından da tevkif edilerek Ferizli cezaevine gönderilmişti.

Otopsiye gönderildi

Meydana gelen olayda hayatlarını kaybeden baba kızın cenazeleri ölüm nedeninin tam olarak belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kuruma gönderildi. Otopsileri yapılan baba ve kızın cenazeleri Kumköprü Mahallesindeki evlerine getirildi ve burada alınan helallık sonrası aynı Mahalle Camiine getirildi. Burada öğleyin kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.

5 yaşında çocukları vardı

Ramazan Ö. tarafından tüfekle vurulan Meryem Rençber ve babası İlhami Rençber’in evlerinin önüne getirilen cenazeler için helalık alınması sırasında geride kalan 5 yaşındaki Meryem Rençber’in kızının tabuta dokunarak yürekten ağlaması görenleri de üzüntülerini arttırdı ve onlarda gözyaşlarına hakim olamadı.

Kimler katıldı

 

Düzenlenen cenaze törenine Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Belediye Başkanı Hasan Akcan, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksı ile Rençber ailesinin yakınları, komşuları ve kalabalık cemaat katıldı. 

CİNAYET ZANLISI RAMAZAN Ö.

SALİM ÖZYILMAZSALİM ÖZYILMAZ